Redactia.ro
Home » Stil de viață » Câți bani plătesc la stat, de fapt, vedetele din România care primesc bani de la Youtube și Google

Câți bani plătesc la stat, de fapt, vedetele din România care primesc bani de la Youtube și Google

Youtube

Platforma YouTube pare a fi modalitatea cea mai ușoară de a face bani repede în ziua de azi, dart lucrurile nu sunt atât de simple, pentru că înainte de a fi plătit, trebuie să îndeplinești niște reguli stricte.

Cât plătești la stat dacă faci bani din YouTube

Pe lândă regulile care trebuie respectate, anume acelea de a avea cel puțin 1.000 de abonați la canalul tău de Youtube și a avea 4.000 de ore de vizionări pentru a putea să începi să fii plătit.

Un alt lucru pe care nu mulți îl iau în calcul este acela că, la fel ca în cazul oricărei alte afaceri, statul reține o anumită sumă din câștigul total. În ceea ce privește platforma YouTube și câștigurile generate de aceasta, vorbim despre 6% din totalul încasărilor care se duc către statul român. Este vorba despre 3% care se rețin la încasare și despre alți 3% ce sunt opriți la încasarea dividendelor.

Ce artiști din România au avut succes imens pe YouTube

Antonia, Inna, Minelli sau 5GANG sunt artiști care au reușit să aibă un mare succes pe YouTube și să strângă peste 30 de milioane de vizualizări la clipurile lor video.

’M-am bucurat maxim că şi-a luat aşa un avânt. A urcat treptat şi uite că acum a început să facă pași frumoşi şi pe afară. Şi când merg la concerte, oamenii sunt înnebuniţi şi toată lumea cântă Hola, Yo me llamo Mariola! Nu contează că este bărbat sau femeie. În momentul ăla toată lumea se numeşte Mariola”, a spus Minelli.

Pe de altă parte, Inna a recunoscut că nu ea se ocupă de partea de social media.

“Nu mă gândesc foarte mult cum să stau în topul Facebook-ului şi al Instagramului. Dacă aş face asta, ar însemna să mă las de muzică. Este foarte complicat şi ii apreciez pe colegii mei, care se ocupa de vlogging, blogging, instagram şi cum să-şi menţină toate reţelele de socializare pe un loc bine meritat. Eu nu fac asta. Fac muzică şi prin muzică mea sper să-i fac pe oameni să vadă şi alte lucruri drăguţe”, a spus Inna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: