Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani primesc jurații de la ”Chefi la cuțite”. Iată cine câștigă cel mai mare salariu

Câți bani primesc jurații de la ”Chefi la cuțite”. Iată cine câștigă cel mai mare salariu

Câți bani primesc jurații de la ”Chefi la cuțite”. Iată cine câștigă cel mai mare salariu

Câți bani primesc jurații de la ”Chefi la cuțite”! Cea mai îndrăgită emisiune culinară de români a avut parte de audiențe mari de-a lungul sezoanelor în care concurenții au venit să își arate și să își depășească limitele.

Câți bani primesc jurații de la ”Chefi la cuțite”. Iată cine câștigă cel mai mare salariu

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 este una dintre preferatele românilor, judecând audiențele. Show-ul culinar a găzduit, de-a lungul timpului, mii de concurenți din toate părțile țării, dar și din străinătate, care au dorit să își expună talentul în domeniul gastronomic sau chiar să își depășească limitele. După ce primesc cuțitele din partea celor trei chefi – Cătălin Scărlătescu, Florin Dumtrescu și Sorin Bontea – aceștia așteaptă cu nerăbdare să afle, în urma probelor de început, dacă ajung sau nu în echipe. Nu doar concurenții show-ului culinar au sarcini grele în bucătărie, ci și cei trei chefi, care trebuie să fie întotdeauna trup și suflet, un sprijin pentru cei care gătesc și descoperă tainele bucătăriei.

Ultimul premiu dat în cadrul emisiunii ”Chefi la Cuțite” a fost în valoare de 30.000 de euro, iar câștigătoarea ediției a fost chiar Narcisa Birjaru. După câștigarea ediției emisiunii, viața ei s-a schimbat radical din anumite puncte de vedere.

Potrivit money.ro, dintre cei trei jurați de la ”Chefi la Cuțite”, emisiunea-fenomen de la Antena 1, chef Florin Dumitrescu ar fi cel care ar încasa cei mai mulți bani, căci acesta are și un contract de imagine cu un retailer popular de pe piața românească. Astfel că acesta ar ajunge să încaseze aproximativ 10.000 de euro lunar.

De asemenea, în lunile în care se filmează ”Chefi la Cuțite”, chef Sorin Bontea ar încasa peste 3000 de euro lunar, iar chef Cătălin Scărlătescu ar primi în fiecare lună aproximativ 2500 de euro, potrivit site-ului citat anterior.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, un nou proiect de televiziune

Telespectatorii vor avea parte de un nou show de televiziune care îi va face să nu se dezlipească din fața televizorului. Este vorba despre „Chefi fără limite”. Conform primelor informații, „Chefi fără limite” este primul show de travel, cooking și aventură din România. „

Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele grecești, potrivit celor de la a1.ro. În fiecare episod telespectatorii se vor putea delecta cu preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a povestit chef Sorin Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: