Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani primește Narcisa Birjaru la hotelul lui Borcea. Ce condiții a impus ucenica lui Scărlătescu

Câți bani primește Narcisa Birjaru la hotelul lui Borcea. Ce condiții a impus ucenica lui Scărlătescu

GALERIE FOTO (2) Câți bani primește Narcisa Birjaru la hotelul lui Borcea.

Câți bani primește Narcisa Birjaru la hotelul lui Borcea. Tânăra a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, făcând parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. După ce a câștigat premiul de 30.000 euro, Narcisa Birjaru s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Ce salariu primește?

Câți bani primește Narcisa Birjaru la hotelul lui Borcea. Ce condiții a impus ucenica lui Scărlătescu

Unde s-a angajat Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la Chefi la cuțite. După ce a câștigat Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru încă așteaptă să intre în posesia premiului de 30.000 de euro. Până atunci, tânăra de 24 de ani a decis să își urmeze noua carieră, motiv pentru care s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea situat în Olimp. Potrivit Fanatik.ro, Narcisa Birjaru a acceptat să plece din Capitală pentru a lucra în sezonul estival, pe litoral. Aceasta a negociat salariul cu proprietarul hotelului, iar acum coordonează tot ce ține de bucătoria imobilului. Conform sursei citată mai sus, Narcisa Birjaru ar primi un salariu de 1.500 de euro, iar pe lângă această sumă a cerut și alte beneficii pe care cei de la hotelul lui Borcea l-au acceptat.

Pe lângă dreptul de a schimba meniul restaurantului de lux din Olimp, ucenica lui Scărlătescu a solicitat și cazare și mâncare, din partea hotelului, pe întregul sezonului estival, nu doar pentru ea, ci și pentru soțul ei, Alex. Narcisa Birjaru lucrează din greu pentru a fi pe placul patronatului de la hotel și încearcă ca mâncarea sa să fie apreciată de clienți.

Pe tot parcursul competiției, Narcisa a fost atacată chiar și de foștii colegi de la Chefi la cuțite pentru că a ajuns să lucreze într-un loc unde contează cantitatea, și nu calitatea. Cu toate astea, aceasta spunea că fostul ei loc de muncă era cel mai potrivit pentru ea, în ciuda faptului că mâncarea nu era aranjată așa cum făcea la Chefi la cuțite. ”Este restaurantul unui hotel gen all-inclusive. Sunt sigură ca mulți dintre voi ați fost in vacanțe prin străinătate unde ați mai văzut genul ăsta de restaurant. Meniul este cu autoservire, dar și a la carte. Va aștept aici să vă convingeți, veți vedea farfurii frumoase”, declara Narcisa Birjaru.

Scărlătescu a uitat-o pe Narcisa Birjaru?

După ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9, Cătălin Scărlătescu a declarat că o va angaja pe Narcisa la restaurantul pe care îl va deschide. Cu toate astea, tânăra a tot așteptat, dar se pare că chef-ul a tot întârziat să-și deschidă locația.

Pentru a nu rata oportunitățile oferite în tot acest timp, Narcisa a decis să se angajeze la hotelul lui Borcea. „De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!. Vă spun sincer, am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu. Îmi închipui că oamenii vor afla repede care e cartea de vizită a patronului şi cred că asta va avea un cuvânt de spus”, declara chef Scărlătescu.

Narcisa si Scarlatescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: