Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani trebuie să scoți ca să mergi la concertul de senzație al Deliei din iunie: „Rockadelia”

Câți bani trebuie să scoți ca să mergi la concertul de senzație al Deliei din iunie: „Rockadelia”

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta oferă fanilor ei o experiență de neuitat atunci când organizează un concert exclusiv de-al ei. În mod normal concertele ei sunt grandioase, susținute pe scenele mari din București, de exemplu Sala Palatului sau Arenele Romane. Artista a dat dovadă întotdeauna de creativitate în ceea ce  privește denumirea show-urilor pe care le organizează precum, ,,Acadelia”, ,,Psihedelia”, ,,Deliria”, prin care mereu a surprin.

Află câți bani trebuie sa scoți ca să mergi la cel mai recent proiect realizat de Delia, concertul verii.

Delia, concert de senzație „Rockadelia”

Iată că Delia, la frumoasa vârstă de 40 de ani, revine pe 1 și 2 iunie cu un super concert cu care îi va bucura pe spectatori, ,,Rockadelia”. 

,,Mi-era dor să fiu pe scenă, să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show special. ,,Rockadelia” este demult în planurile mele și a venit timpul să vă invit în acest univers liber, rebel, în care muzica și bucuria de a fi împreună sunt singurele care contează. Ne vedem pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București la Rockadelia”, a spus Delia, conform „Click!”.

Cât costă un bilet la concertul Deliei, „Rockadelia”

,,Lucrez de ceva timp la acest concept, Rockadelia’ și acum a venit momentul să îl prezint fanilor și publicului. Abia aștept să ne întâlnim pe 1 și 2 iunie. Pregătim un show tare, cool, cu producție impresionantă, super invitați pe care abia aștept să vi-i prezint și să ne distrăm împreună. Vor fi multe surprize pe care le vom descoperi împreună”, a mărturisit artista potrivit „Click!”.

Biletele costă pentru Zona Verde – 99 de lei iar la Zona VIP – 249 de lei.

Delia, artista cameleon

Pe Delia o putem descrie ca o persoană inovativă, creativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor. Aceasta are o carieră spectaculoasă în industria muzicală românească, este iubită de oameni de toate vârstele. Aceasta este foarte carismatică atât la TV cât și pe scenă. 

Delia și-a înceaput carieră în trupa N&D și apoi solo lansând o mulțime de hituri și având colaborări de succes și este o bună compozitoare ajungând de multe ori în topuri cu muzica ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: