Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani trebuie să scoți din buzunare pentru cursul de actorie al Fetiței Zurli. Vero Căliman este într-o nouă etapă în viața sa artistică

Câți bani trebuie să scoți din buzunare pentru cursul de actorie al Fetiței Zurli. Vero Căliman este într-o nouă etapă în viața sa artistică

GALERIE FOTO (5)

Vero Căliman, cunoscută ca fosta Fetiță Zurli, și-a surprins fanii anunțând retragerea din Gașca Zurli, pentru a se dedica unei noi provocări în cariera sa artistică. Această schimbare a stârnit interesul și curiozitatea publicului, iar acum detalii despre noua ei direcție profesională au devenit publice.

După plecarea din Gașca Zurli, Vero Căliman și-a asumat rolul de director artistic la o școală de teatru pentru copii, marcând astfel o tranziție firească către o nouă etapă a vieții sale profesionale. Pentru Vero, este important să rămână conectată la universul copiilor și să contribuie la dezvoltarea lor creativă prin intermediul artei teatrale.

Cursuri de actorie pentru cei mici

Anunțul retragerii sale din Gașca Zurli a fost primit cu surprindere și emoție de către părinți și copii, care îi apreciază talentul și energia pe care le-a adus în fiecare întâlnire. Cu toate acestea, Vero Căliman a transmis că este momentul să înceapă o nouă etapă în cariera ei și că această decizie a fost una dificilă, dar necesară pentru evoluția sa personală și profesională.

În noua ei funcție de director artistic la școala de teatru Qfeel, Vero Căliman va împărtăși din cunoștințele și experiența sa bogată în domeniul actoriei cu copiii pasionați de teatru. Ea va susține cursuri de actorie pentru copii cu vârste cuprinse între cinci și 13 ani, oferindu-le oportunitatea să descopere și să exploreze minunatul univers al artei teatrale.

Mii de lei pentru cursurile cu Vero

Pentru părinții care sunt interesați să-și înscrie copiii la aceste cursuri, costurile și detalii practice sunt disponibile pe pagina oficială a școlii de teatru Qfeel. Modulul complet de patru luni include 16 ședințe și are un cost de 2.000 de lei. Există două grupuri diferite, în funcție de vârsta copiilor, iar primele sesiuni vor începe în curând.

Vero Căliman a transmis că simte că vocația ei este să împărtășească copiilor pasiunea și cunoștințele sale despre actorie și că este o bucurie să facă parte din echipa Școlii de Teatru Qfeel. Ea este hotărâtă să contribuie la dezvoltarea potențialului creativ al copiilor prin intermediul artei teatrale și să continue să fie alături de ei în călătoria lor de descoperire și învățare.

Părăsirea Găștii Zurli, un moment greu pentru Fetița Zurli

Vero Căliman, cunoscută publicului drept Fetița Zurli, a luat o decizie importantă după o colaborare de 15 ani cu Gașca Zurli. Vestea retragerii sale din proiect a fost primită cu surprindere și emoție de către fanii îndrăgiți ai emisiunii. Alături de Vero, și alți doi colegi, Ionuț Varodi și Răzvan Marina, au anunțat că își vor urma propriile drumuri, lăsând un gol în echipa extrem de apreciată de copii.

La vârsta de 34 de ani, Vero Căliman a decis că este timpul pentru o nouă etapă în cariera sa. Anunțul retragerii sale a fost însoțit de un mesaj emoționant în care a explicat motivul deciziei sale și a mulțumit fanilor și părinților pentru susținerea lor de-a lungul anilor. Această schimbare a marcat sfârșitul unei ere pentru Gașca Zurli și începutul unei noi capitole în cariera lui Vero Căliman. Cu toate că va fi greu pentru fanii emisiunii să o vadă pe Fetița Zurli părăsind echipa, ei rămân optimiști și încurajează pe Vero în următoarele sale aventuri profesionale.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în piuneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot.

Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero.”, a fost mesajul transmis de Vero Căliman pe pagina sa de Instagram, anunțând oficial încheierea colaborării cu Mirela Retegan.

@vero.caliman Voi credeti că mă voi descurca?? Pentru detalii și înscrieri 📲 0731.617.892 @Școala de Teatru Qfeel #letshavefuntogether #onmyway #beanexplorer #cursurideteatru ♬ original sound – Vero Caliman

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: