Redactia.ro
Home » Știri » Câți copii are Alexandru Arșinel și cu ce se ocupă

Câți copii are Alexandru Arșinel și cu ce se ocupă

Câți copii are Alexandru Arșinel și cu ce se ocupă

Alexandru Arşinel este unul dintre cei mai mari actori din România, dar și unul dintre cei mai iubiți. Are o carieră în televiziune și teatru de peste 60 de ani. Dar câți știți lucruri despre viața personală a actorului? Câți copii are Alexandru Arșinel și cu ce se ocupă?

Câți copii are Alexandru Arșinel

Alexandru și Marinela Arșinel s-au cunoscut în 1966. De atunci sunt de nedespărțit. Alexandru Arșinel are doi copii din relația cu soția lui, Bogdan și Cristian. Alexandru Arşinel a povestit, în cartea lui ”Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste. Actorul și-a cunoscut soţia la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă să se căsătorească.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a povestit actorul în cartea lui „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

După ce s-au căsătorit, începutul a fost greu, cu lipsuri. Au locuit o vreme într-o cameră cu baia pe hol, la comun cu alți locatari. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan.

Cu ce se ocupă copiii lui Alexandru Arșinel

Chiar dacă niciunul dintre copiii săi nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură, reatează Spynews.

Soția lui Alexandru Arșinel, imobilizată în scaun cu rotile

Soția lui Alexandru Arșinel a ajuns imobilizată în scaun cu rotile, după ce a căzut și s-a lovit extrem de tare.

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea „Legendele”, de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: