Redactia.ro
Home » Monden » Câți copii are Dani Mocanu. Manelistul nu le mai știe numărul: „Cred că…”

Câți copii are Dani Mocanu. Manelistul nu le mai știe numărul: „Cred că…”

GALERIE FOTO (3) Câți copii are Dani Mocanu

Câți copii are Dani Mocanu. Este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Dani Mocanu a fost întrebat de fanii lui, pe Instagra, câți copii are. Sincer și asumat, manelistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Câți copii are Dani Mocanu. Manelistul nu le mai știe numărul: „Cred că…”

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România, iar piesele sale ajung rapid în trending pe Youtube. Chiar dacă este deschis cu fanii săi din mediul online, Dani a fost discret cu viața sa de familie. Recent, internauții l-au întrebat câți copii are. Cu toate astea, răspunsul manelistului a fost unul ușor interpretabil. Dani Mocanu bănuiește că ar avea cinci copii. ”Trei fete și cred că… doi băieți”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Într-un interviu recent, manelistul a vorbit și de tipul de femei pe care le preferă. Dani Mocanu nu s-a ferit să spună să îi plac domnișoarele „mai obraznice”. ”Îmi plac c…..e, îmi plac c…..e mult de tot, maxim, eu iubesc c…..e. Îmi place o c…ă din aia frumoasă, știi ce zic, bandită, să știe să te…”, a afirmat Dani Mocanu în cadrul emisiunii online.

Cu toate astea, manelistul precizează că niciodată nu ar putea să ducă acasă o femeie de acest gen. El a mărturisit că acasă totul e diferit, mai ales că locuiește alături de părinții și fiicele sale. ”Nu, nu, niciodată. Acasă nu am nevoie de mine, acasă sunt fetele mele, familia mea, părinții mei, frații mei, acolo e un loc mai sensibil unde nu poate fi atins. Că mă îndrăgostesc eu mă îndrăgostesc în afara porții mele, știi ce zic.”, a mai spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Cântărețul este cunoscut pentru problemele cu legea, dar la un moment dat a fost la un pas să facă ani de pușcărie. Dani Mocanu a precizat că atunci nimic nu-l va mai salva de arest. Oamenii legii l-au audiat de muulte ori în diverse disare în care e implicat, dar unul a fost printre cele mai grele. Artistul nu a vrut să mărturisească de a făcut atât de grav, dar polițiștii aveau multe probe pentru a-l aresta și a-i da peste 15 ani de închisoare. ”Am avut o perioadă în care am suferit mult, din cauza faptului că încălcasem legea, avem încadrare de 15-25 de ani, nu pot să spun infracțiunea făcută, dar încadrarea era 15-25 și aveau destule probe împotriva mea”, a povestit Dani Mocanu.

Dani Mocanu a suferit foarte mult în acea perioadă și a spus că a fost cea mai urâtă experiență trăită. Manelistul este de părere că divinitatea l-a ajutat să rămână puternic. Cu toate astea, Dani Mocanu a recunoscut că nu s-a oprit din a face inegalități, căci nu își atinsese încă obiectivul, acela de a face o avere.

”Eram cercetat, aveau destule probe împotriva mea să mă aresteze, însă la fel Dumnezeu a intervenit și am scăpat. Într-adevăr am suferit și atunci am zis gata, s-a terminat. Nu m-am oprit pentru că obiectivul meu nu era încă atins, nu-mi îndeplinisem dorința sufletului, nu eram împlinit, cum să mă opresc când eu sunt amărât și n-am ce-mi trebuie”, a mai spus Dani Mocanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: