Redactia.ro
Home » Stil de viață » Câţi euro câştigă pe oră un model de videochat? Meseria nu mai e un tabu în România şi atrage mii de femei din România

Câţi euro câştigă pe oră un model de videochat? Meseria nu mai e un tabu în România şi atrage mii de femei din România

Model videochat euro

Videochatul a fost foarte blamat în țara noastră, dar acum el începe să fie normalizat. Câștigurile sunt fabuloase, iar tot mai multe femei apelează la agențiile de profil, din dorința de a face bani mulți, repede. Iată cât câștigă, de fapt, un model de videochat din țara noastră.

Ce bani primește un model de videochat din România

Industria de videochat rulează, anual, în țara noastră suma amețitoare de 100 de milioane de dolari. Iar în ceea ce privește modelele, sunt 100.000 de modele de videochat. Într-o oră, un angajat la o angenție de profil face aproape 7 euro pe oră.

Cei care au afaceri în domeniu, spun că un model care lucrează opt ore pe zi, fără a avea un program fix, poate obține până la 5.000 de euro pe lună.

„Job-ul de model glamour, adult sau non-adult, nu este la îndemâna oricui. Trebuie să ştii un minim de engleză şi să dedici suficient timp muncii. Nu poţi veni 2 ore pe săptămână în Agenţie şi să te aştepţi să te îmbogăţeşti. În plus, încă există idei preconcepute legate de această meserie. Noi avem însă modele non-adult care câştigă mii de euro lunar, mai mult decât modele adult, doar pentru că au înţeles foarte bine factorii psihologici care îi aduc pe clienţi la ele”, susţine Andreea Iordache, director operațional la o agenție de videochat.

Ce calități trebuie să ai, potrivit specialiștilor, pentru a fi un model de succes

Totuși, specialiștii din domeniu spun că este nevoie de mai mult de senzualitate și erotism pentru a avea succes ca model de videochat.

„Ca un model să facă foarte mulţi bani, are nevoie de inteligenţă. Toată lumea speculează că aceste fete se dezbracă şi de aceea fac bani. Dar nu este aşa. Un model de top, un model care câştigă peste 10 – 20 – 30.000 de dolari pe lună, nu face aceşti bani dezbrăcându-se. Avem model în studio care a făcut 70.000 de dolari într-o lună! Ce a făcut? A stat de vorbă! A stat de vorbă cu persoane din afara ţării, pe un tarif de aproape 9 dolari pe minut”, spune Maria Boroghină, manager operaţional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: