Redactia.ro
Home » Știri » Program Cora de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

Program Cora de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

Cora

Sfânta Maria este una dintre cele mai importante sărbători creștine, sărbătorită pe 15 august în fiecare an. Numită și Sfânta Maria Mare, de această sărbătoare sunt peste 2,2 milioane de români care își sărbătoresc ziua onomastică. Un lucru important de știut în această zi este ce program au magazinele. Iată informația de care ai nevoie.

Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, prilej de bucurie pentru creștini

În acest an, sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului este una liberă de la stat. De obicei, acesta este momentul în care românii au parte de o mini-vacanță, dar acum nu a mai fost cazul, din moment ce sărbătoarea are loc într-o zi de sâmbătă, când oricum majoritatea românilor sunt liberi de la muncă.

În această zi sunt respectate multe tradiții și obiceiuri străvechi, iar unul dintre ele este să fie împărțită mâncare către nevoiași. Desigur, înainte toate bucatele trebuie sfințite de preot, la slujbă.

Astfel, sunt șanse mari ca românii să rămână acasă și să sărbătorească ziua Maicii Domnului, cea în care ea a trecut în Ceruri, alături de Fiul Său. Așa că dacă nu vor pleca într-o mini-vacanță, cel mai probabil românii vor petrece acasă alături de cei dragi.

O informație foarte importantă, așadar, este referitoare la programul magazinelor din aceste zile de sărbătoare, de Adormirea Maicii Domnului.

În general, supermarketurile nu își schimbă programul decât la marile sărbători, cum sunt Crăciunul sau Paștele, așa că multe dintre ele au același orar de funcționare, chiar dacă este ziua Adormirii Maicii Domnului.

Cora este unul dintre cele mai vizitate magazine din țară, așa că este important să cunoaștem programul acestuia, chiar înainte de Sfânta Maria. Este important de reținut că programul diferă în funcție de oraș, așa că cel mai bine înainte de a porni la cumpărături este să verificați pe site-ul oficial al magazinului.

Ce program are magazinul Cora de Sfânta Maria

Luni- Duminica

cora PANTELIMON

08:00 -22:00

cora LUJERULUI

08:00 -22:00

cora SUN PLAZA

08:00 -22:00

cora ALEXANDRIEI

08:00 -22:00

cora CLUJ NAPOCA

07:30 -21:30

cora BAIA MARE

08:00 -22:00

cora DROBETA

08:00 -22:00

cora BACĂU

08:00 -22:00

cora CITY PARK

08:00 -22:00

cora BRĂTIANU

08:00 -22:00

cora PLOIEȘTI

07:30 -21:30

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: