Redactia.ro
Home » Știri » Câți lei a dat un bărbat pe un kilogram de mici! Când a văzut bonul, a crezut că nu este adevărat

Câți lei a dat un bărbat pe un kilogram de mici! Când a văzut bonul, a crezut că nu este adevărat

GALERIE FOTO (2)Câți lei a dat un bărbat pe un kilogram de mici! Când a văzut bonul, a crezut că nu este adevărat

Câți lei a dat un bărbat pe un kilogram de mici! Povestea șocantă a avut loc în Bârlad. Un bărbat a comandat un kilogram de carne, iar când a văzut cât trebuie să plătească a crezut că este o glumă.

Câți lei a dat un bărbat pe un kilogram  de carne

Un bârlădean a trăit șocul vieții sale. Potrivit vremeanoua.ro, bărbatul a comandat un kilogram de carne, iar când i s-a îmânat bonul, a crezut ca o să leșine.

Nu mai puțin de 72,50 lei a trebuit să plătească pe un kilogram de carne care costa în mod normal maxim 25 lei.

Am putea face ceva ca să vadă cetățenii cum sunt furați la cântar? În afara faptului că marfa am cântărit-o acasă și nu corespunde cu ceea ce am plătit. Când am văzut acasă ce scrie pe bon am crezut că e o glumă. Eu am achiziționat patru produse de la acest magazin, nicidecum 1 kg de mici, care costă 20 de lei! Pe bon scrie clar că am luat 1 kg de mici cu 72,50 lei și nu înțeleg!, povestește bărbatul nedumerit.

Replica vânzătoarei este Senzațională

Întrebată de ce costă așa mult un kilogram de carne, aceasta i-a spus un a a dat bon cu suma plătită pentru mici pentru a merge rândul mai repede.

“M-am întors si am întrebat vânzătoarea ce bon mi-a dat, că nu reiese suma din produsele achizitionate, și acasă nici nu corespunde cât am cumpărat, la gramaj! Mi s-au <> cam 3-4 lei în plus! Vânzătoarea mi-a spus că a dat bon cu suma toată plătită pentru mici, ca să meargă rândul mai repede, că era lume! Oare?”, a spus Gheorghe M.

Citeste si:Reacția unui copil care și-a văzut părinții pentru prima oară! VIDEO

Etichete: