Redactia.ro
Home » Știri » Reacția unui copil care și-a văzut părinții pentru prima oară! VIDEO

Reacția unui copil care și-a văzut părinții pentru prima oară! VIDEO

Reacția unui copil care și-a văzut părinții pentru prima oară! VIDEO

Reacția unui copil care și-a văzut părinții pentru prima oară a făcut înconjurul internetului. Un bebeluș cu probleme de vedere a avut o reacție fabuloasă în momentul în care a purtat ochelari pentru prima dată.

Când sunt mici, bebelușii nu au putea de a le comunica părinților despre problemele pe care le întâmpină. Astfel, părinții sunt foarte atenți la nevoile principale ale copiilor lor. Cum ar fi odihna și alimentația. Însă, atunci când lucrurile nu stau chiar așa cum citim în cărți este momentul să ne punem un semn de întrebare. Așa s-a întamplat și în cazul soților Verdusco. La aproape 10 luni, micuța nu mergea de-a bușelea.

Astfel, Piper Verdusco a fost dusă la spital pentru o serie de analize. Doctorii au descoperit că bebelușul avea probeleme cu vederea. Fiind într-o stare avansată, așa se explică de ce Piper nu mergea singurică în ”patru labe”. Din cauză că nu vedea la distanță mare, fetiței îi era teamă cel mai probabil să nu se lovească de ceva.

Reacția uluitoare când și-a văzut părinții

Diagnosticul a fost dat și o dată cu acesta s-a găsit și soluția. Fiid mult prea mică pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale, micuța Piper a fost nevoită să poarte ochelari de vedere. Micuți, rotunzi, de culoare roz prinși cu un elastic de cap pentru a-i fi greu să și dea singură jos din cap, micuța și-a văzut pentru prima dată părinții. Și nu oricum, chiar într-un local.

Video-ul în care micuța a luat contat pentru prima dată cu imganile clare a fost făcut public pe internet. Toată lumea a fost de-a dreptul înduioșată de reacția micuței. Iar micuța a fost pentru prima dată în viața ei atââât de fericită. Căci da, în urma imaginilor cu toții credem asta.

Priviți!

Citește și: ”Uneori găsești gumă de mestecat, fotografii, dar niciodată…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini