Redactia.ro
Home » Monden » Câți lei costă o noapte de cazare într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu, din Mamaia

Câți lei costă o noapte de cazare într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu, din Mamaia

GALERIE FOTO (4) Câți lei costă o noapte de cazare într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu, din Mamaia

Câți lei costă o noapte de cazare într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu, din Mamaia. Artistul și-a deschis de câțiva ani o afacere pe litoral. Mai exact, Mihai Trăistariu deține 6 apartamente pe litoral, iar odată cu venirea sezonului estival, acestea sunt pregătite să primească turiști. Află cât costă o noapte într-unul dintre apartamentele cântărețului, plasate pe litoralul românesc.

Câți lei costă o noapte de cazare într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu, din Mamaia

Sezonul estival a venit, iar majoritatea oamenilor se pregătesc să își petreacă zilele libere din această vară la malul mării. Pensiunile și hotelurile sunt deja ocupate, iar cei care dețin apartamente sau garsoniere și le dau spre închiriat în această perioadă, vor face bani frumoși. Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu. Ementi Residence se numește complexul cu 6 apartamente pe care artistul le detine și le-a pus la dispoziție turiștilor. Apartamentele se află la 150 metri de plaja Mamaia și la aproape 1 kilometru de Marina Regia. Cei care doresc o noapte de cazare într-unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu, trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare.

Pentru o noapte de weekend, in plin sezon estival, un cuplu format din două persoane va fi nevoit să scoată din buzunar aproximativ 353 de lei. Artistul le pune la dispoziție clienților cele mai bune condiții precum aer condiționat și acces gratuit la bar și terasă. „Apartamentul include 1 dormitor, 1 baie, lenjerie de pat și prosoape, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de luat masa, chicinetă complet utilată și balcon cu vedere la mare”, se arată pe Booking, în descrierea complexului deținut de Mihai Trăistariu.

Apartamentele cântărețului au fost prădate de hoți

Cu toate că mulțu turiști i-au trecut pragul, s-a întâmplat ca unii dintre ei sâ-i facă probleme lui Mihai Trăistariu. Un grup de tineri s-au cazat în urmă cu ceva timp in apartamentele artistului și i-au dat mari bătăi de cap.Aceștia au plecat cu lenjeriile de pat, un uscător de păr, dar și cu o telecomandă sau alte bunuri. Mihai Trăistariu a declarat că a făcut reclamație la Poliție și că ulterior le-a scris hoților, iar acestia i-au adus lucrurile furate. ”Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe watsapp că-i bag în pușcărie pentru furt.După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda”, spunea Mihai Trăistariu despre furt.

În timpul pandemiei de coronavirus, Mihai Trăistariu și-a vândut locuinta din București, pe care o avea de 20 de ani. Acesta si-a dorit foarte mult să aibă un sediu pentru școală lui de muzică din Constanța, așa că a făcut un imprumut ale cărui rate ajungeau la 7000 de lei pe lună. ”Am fost nevoit să-mi vând casa în care am locuit 20 de ani. Când a venit pandemia, mă pusese naiba și am făcut un împrumut la bancă, chiar cu trei luni înainte. Am luat 5 miliarde de lei vechi din bancă, ca să-mi cumpăr un sediu pentru școala mea de muzică. Eu am o școală de muzică în Constanța de opt ani. Și am mers pe chirie ani de zile și nu prea câștigam. Chiria era 4.000 de lei. Rămâneam cu foarte puțini bani și am zis să fac împrumut. Și a venit pandemia și stop joc. Nu am mai produs nimic, nu concerte… în martie s-au închis toate, undeva prin mai am fost nevoit să-mi vând apartamentul, dar am avut o rezervă, un teren la malul mării, în Mamaia Nord, și un dezvoltator tocmai ce-mi propusese să-i dau terenul de o mie de metri și să-mi dea șapte apartamente la malul mării.”, a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: