Redactia.ro
Home » Monden » Catrinel Sandu, ghinionistă în dragoste. A fost înșelată de bărbații din viața sa

Catrinel Sandu, ghinionistă în dragoste. A fost înșelată de bărbații din viața sa

Catrinel Sandu este o femeie fericită acum, de când l-a cunoscut pe soțul ei, Steve. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și au o și două fetițe. Însă, până să ajungă în acest punct, Catrinel Sandu s-a confruntat cu dezamăgiri în plan sentimental.

Catrinel Sandu, ghinionistă în dragoste. A fost înșelată de bărbații din viața sa

Înainte de a-l cunoaște pe soțul ei, Steve, Catrinel Sandu a fost înșelată de doi dintre cei mai importanți bărbați din viața sa. Mai exact, de Lucian Viziru și Gabriel Trifu, potrivit Spynews.

Catrinel Sandu și actualul ei soț, Steve

Cu actorul Lucian Viziru, Catrinel Sandu s-a iubit timp de șapte ani și avea încredere oarbă în acesta. Însă, într-o zi a aflat că, de fapt, s-a înșelat. Lucian Viziru a călcat strâmb chiar cu cea mai bună prietenă a ei.

Va amintiti de Catrinel Sandu, fosta iubita a lui Viziru? Cum arata acum, dupa ce a devenit mama a doua fetite: Iată cu ce se ocupă acum fosta bebeluşă a "Cronicii Cârcotaşilor": |

„Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi. Cred că depinde mult de vârstă, de tine (…) Altfel reacționezi la 20, la 30 de ani și altfel aș reacționa eu acum la 40 de ani. Eu la chestii din astea sunt foarte doamnă, nu știu de ce. Nu mă blochez, dar nu răspund cu aceeași monedă. Am avut o singură discuție cu ea… Am zis că fiecare se merită pe fiecare, cum îți așterni, așa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni și la revedere. (…) Nimeni nu pleacă pentru că îi pune cineva pistolul la cap. Vina este împărțită într-un cuplu”, a declarat Catrinel Sandu în emisiunea „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

catrinel-sandu-fetite - ADPM

Catrinel Sandu, sunată de amanta soțului

După ce s-a despărțit de Lucian Viziru, Catrinel Sandu l-a cunoscut pe Gabriel Trifu cu care s-a și căsătorit, în anul 2006. În anul 2007, au plecat în SUA și și-au deschis mai multe afaceri.

Dezvăluiri! Adevărul despre separarea dintre Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu! Fostul tenismen are o relaţie cu o altă femeie! “Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm...“ - HeyNews.ro

Au stat împreună 11 ani, iar separarea lor a avut loc după ce Catrinel a descoperit că Gabriel se iubea cu o blondină mai tânără decât ea. Timp de doi ani a înșelat-o Gabriel Trifu. Catrinel a descoperit acest lucru după ce chiar amanta soțului a sunat-o și i-a mărturisit totul.

”O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine. Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, a declarat o sursă apropiată vedetei, în 2018, potrivit Click.

După ce a divorțat de Gabriel Trifu, Catrinel l-a cunoscut pe Steve. În toamna lui 2019 și-au unit destinele, iar în prezent formează o familie extrem de unită, sudată și frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: