Redactia.ro
Home » Știri » Căutări disperate în Gorj. O tânără de 36 de ani a participat la cursuri de yoga și nu s-a mai întors acasă

Căutări disperate în Gorj. O tânără de 36 de ani a participat la cursuri de yoga și nu s-a mai întors acasă

O tânără din Rovinari, în vârstă de 36 de ani, a fost dată dispărută de familie. Pârjol Diana Iuliana a plecat pe 19 septembrie în Petroșani, la yoga în aer liber, și familia sa nu mai reușește de atunci să ia legătura cu ea.

Tânără de 36 de ani, dată dispărută în Gorj

Pârjol Diana Iuliana a fost dată dispărută după ce a participat la meditații de yoga în aer liber, în Petroșani. Aceasta i-a trimis un ultim mesaj mamei sale prin care o anunța că a plecat din București și se îndreaptă spre Petroșani. De pe 19 septembrie, familia sa nu mai știe nimic de ea.

Polițiștii cer acum sprijinul populației pentru a o găsi. Tânăra este originară din comuna Bâlteni, județul Gorj, însă locuiește fără forme legale în municipiul București.

A plecat la yoga și nu s-a mai întors

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de un bărbat de 65 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că la data de 19 septembrie a.c., fiica sa, Pîrjol Diana Iuliana, de 36 de ani, cu același domiciliu, care locuiește fără forme legale în municipiul București, a plecat din această localitate, transmițându-i mamei sale un mesaj prin care i-a adus la cunoștință că se află în municipiul Petroșani, pentru a participa la meditații, organizate în aer liber, de tip yoga, iar de la data la care a lăsat mesajul, nu a mai putut fi contactată prin intermediul telefonului mobil sau al rețelelor de socializare.

Semnalmente: constituție atletică, aproximativ 1,65 m, greutate 60 kg, păr lung ondulat de culoare neagră, ochi căprui, față ovală, ten deschis la culoare și fără semne particulare. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care femeia le purta în momentul plecării”, a transmis IPJ Gorj.

Sursă foto: Poliția Română

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: