Redactia.ro
Home » Știri » Căutări masive pentru Angelika, studenta de la Institutul Evanghelic, dispărută fără urmă de o lună de zile: 350 de oameni, câini de urmă și drone în pădurea Dumbrava din Sibiu

Căutări masive pentru Angelika, studenta de la Institutul Evanghelic, dispărută fără urmă de o lună de zile: 350 de oameni, câini de urmă și drone în pădurea Dumbrava din Sibiu

GALERIE FOTO (5) Căutări masive pentru Angelika, studenta de la Institutul Evanghelic, dispărută fără urmă de o lună de zile: 350 de oameni, câini de urmă și drone în pădurea Dumbrava din Sibiu

Căutări masive pentru Angelika, studenta de la Institutul Evanghelic, dispărută fără urmă de o lună de zile. Tânăra este căutată de 350 de oameni, câini de urmă și drone în pădurea Dumbrava din Sibiu. Iată detaliile!

Angelika, studenta de la Institutul Evanghelic, dispărută fără urmă de o lună de zile

Căutări masive pentru Angelika, studenta de 25 de ani de la Institutul Evanghelic, dispărută fără urmă de o lună de zile. Chiar acum, se află în pădurea Dumbrava din Sibiu 350 de oameni, câini de urmă și drone care merg pe urmele tinerei.

Angelika a dispărut la începutul lunii februarie. Fratele ei a fost cel care a alertat autoritățile.

„Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 25 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ 10 zile, sora sa, Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată. 

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112″, a fost aunţul dispariţiei tinerei publicat de Poliţie în luna februarie.

Angelika este căutată de 350 de oameni, drone, câini şi un elicopter

Iată că acum, autoritățile și sibienii s-au mobilizat și o caută masiv pe tânăra studentă, dispărută fără urmă. În pădurea Dumbrava din Sibiu se găsesc la această oră 350 de oameni, câini de urmă și drone care merg pe urmele tinerei:

„Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, polițiștii sibieni au declanșat o amplă acțiune de căutare a unei tinere, Maurer Angelika Claudia, în varsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

La data de 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, municipiul Sibiu, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

La acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenti ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone”, se arată într-o informare a Poliţiei, de astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: