Redactia.ro
Home » Știri » Cauza morții rapperului Juice Wrld la vârsta de 21 de ani. Ce au descoperit autoritățile

Cauza morții rapperului Juice Wrld la vârsta de 21 de ani. Ce au descoperit autoritățile

Cauza morții rapperului Juice Wrld la vârsta de 21 de ani. Ce au descoperit autoritățile

Cauza morții rapperului Juice Wrld la 21 de ani. Ce au descoperit autoritățile. Rapperul american Juice Wrld a murit la vârsta de 21 de ani după ce a suferit o criză în timp ce se afla în aeroportul Midway din Chicago, duminică dimineață.

Cauza morții rapperului Juice Wrld la 21 de ani. Ce au descoperit autoritățile

Juice Wrld a murit la vârsta de 21 de ani, duminică dimineață. Moartea artistului a fost confirmată de autoritățile medicale din Illinois.

Un agent federal care se afla la aeroportul din Chicago pentru a verifica avionul privat al artistului, i-a administrat acestuia antidotul pentru opioide Narcan, acesta trezindu-se pentru câteva momoente, înainte să moară.

Mai multi agenți federali au acționat în urma unui pont, pentru a verifica dacă la bordul aeronavei se aflau droguri sau arme. În timpul raziei desfășurate în interiorul unui hangar, un câine polițist a detectat mai multe bagaje suspecte. Ulterior, au fost descoperite pachete de canabis, câteva sticluțe de sirop de tuse, trei pistoale și o revistă despre muniție.

Rapperul Juice Wrld a murit

Juice Wrld, a suferit convulsii în timpul raziei. Unul dintre agenții federali i-a administrat Narcan după ce iubita cântărețului a spus că ar fi luat Percocet, un analgezic bazat pe opioide.

Rapperul s-a trezit, dar nu a fost coerent. Higgins a fost imediat transportat la un centru medical, unde medicii au declarat decesul.

Autorităţile au efectuat o autopsie luni, însă rezultatele raportului toxicologic nu au fost anunţate încă.

Rapperul în vârstă de 21 de ani a fost desemnat cel mai bun artist la premiile Billboard 2019. Piesele lui Juice Wrld All girls Are the Same, și Lucid Dreams, au ajuns pe locul al doilea în topul Billboard Hot 100. La începutul anului 2018, artistul a semnat un contract în valoare de peste 3 milioane de dolari cu Interscope Records.

Citeste si:Liviu Dragnea, scos din închisoare și adus în cătuşe în fața judecătorilor de la ICCJ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini