Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Caz rarisim în lume. Două gemene identice s-au căsătorit cu gemeni identici. Copiii lor, care sunt veri, au ADN de frați

Caz rarisim în lume. Două gemene identice s-au căsătorit cu gemeni identici. Copiii lor, care sunt veri, au ADN de frați

Caz rarisim în lume. Două surori gemene s-au căsătorit cu gemeni identici. Copiii lor, care sunt veri, au ADN de frați

Iată o poveste cu adevărat surprinzătoare. Două surori gemene identice, căsătorite cu gemeni identici. Cu toții locuiesc împreună, sub același acoperiș, fiecare cuplu are un copil, iar verii au ADN de frați.

Caz rarisim în lume. Două surori gemene s-au căsătorit cu gemeni identici. Copiii lor, care sunt veri, au ADN de frați

Se întâmplă rar ca gemenii să facă pereche cu gemene, dar iată un astfel de exemplu. Totuși, un alt detaliu este cu adevărat surprinzător când vine vorba de această familie. Fiii celor două perechi sunt veri, dar sunt și frați genetici, iar cei mici arată ca două picături de apă.


Cuplurile și-au pus pirostriile în 2018. Pe scurt, Briana și Brittany Deane, surorile gemene identice, s-au căsătorit cu Josh și Jeremy Salyers, frații gemeni identici. Fiecare cuplu are câte un băiețel, născuți la trei luni distanță. Copiii sunt, deci, verișori, dar împărtășesc același bagaj genetic ca niște frați. Se numesc gemeni cuaternari. Și mai frumos este că cele două familii locuiesc în aceeași locuință, sub același acoperiș, undeva în Statele Unite, într-o casă încăpătoare din Bedford County, Virginia.

„Facem totul împreună, așa că pare logic să locuim împreună”, a spus unul dintre gemeni.

Pe cei doi verișori identici, ai cuplurilor de gemeni identici, îi cheamă Jax și Jet și sunt adorabili. WebMD explică că gemenii cuaternari sunt incredibil de rari și apar doar atunci când un set de gemeni identici are un copil cu un alt set de gemeni identici.

„Situația este destul de ciudată, dar pentru noi pare normală”, a mărturisit Briana, una dintre gemene. În vârstă de 35 de ani, ea este căsătorită cu Jeremy Salyers (38 de ani) și îl au pe micuțul Jax.

Sora ei geamănă, Brittany, este căsătorită cu fratele geamăn al soțului surorii ei, Josh. Copilașul lor se numește Jett.

O altă coincidență ieșită din comun este faptul că ambele perechi de gemeni provin din familii cu patru copii. Brittany și Briana sunt cele mai mici în familia lor, la fel și Josh și Jeremy. De remarcat că inițialele prenumelor fiecărei perechi de gemeni încep cu aceeași literă, „B”, respectiv „J”, dar și în cazul copiilor lor este la fel – litera „J”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: