Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Arad! Femeie bătută până la leșin de un polițist pentru că nu purta mască

Caz șocant în Arad! Femeie bătută până la leșin de un polițist pentru că nu purta mască

Este în achetă în localitatea localitatea Buteni, din județul Arad, după ce o femeie în vârstă de 50 de ani a fost bătută pănă la leșin de un om al legii. Motivul, femeia nu purta mască de protecție.

Caz șocant în Arad! Femeie bătută până la leșin de un polițist pentru că nu purta mască

După ce a lovit-o, polițistul a lăsat-o inconștientă pe victimă, pe stradă. Persoanele care au asistat la scenă au sesizat cazul la 112 și au chemat Ambulanța. Imediat după apelul martorilor evenimentului, la fața locului a sosit un echipaj medical care a preluat-o pe femeie cu targa și a transportat-o la spital, potrivit Observator.

”Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

„Omoară oamenii poliția! A bătut-o poliția de la Sebiș, o leșinat aici în drum, o prins-o în drum fără mască, spune un martor ocular.

Reacția ministrului MAI, după acest caz

Lucian Bode, ministrul MAI, a declarat că nu se va tolera omul legii care a decurg la acest gest de violență și ”care a făcut de râs uniforma de polițist”.

„Există toleranță zero față de cei care fac de râs uniforma de polițist. Nu vom ezita să facem curățenie în propria ogradă. Acolo am demarat cercetările și nu vom ezita să facem noi curățenie în propria ogradă, așa cum am făcut-o, de altfel, și la Secția 16 (…). Să înțelegem odată pentru totdeauna că în special în momentele mai delicate, cum au fost cele pe care le parcurgem de un an și ceva încoace, comportamentul polițiștilor, al jandarmilor, al angajaților ISU, al lucrătorilor de la Poliția de Frontieră în spațiul public trebuie să fie un model și acest lucru îl transmit de fiecare dată: să acționeze cu responsabilitate, cu profesionalism, cu calm, dar și cu fermitate atunci când situația o impune”, spune Bode.

Ulterior, după ce medicii i-au acordat îngrijirile de care avea nevoie, femeia a plecat din spital pe propria răspundere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: