Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Huși. După ce a sunat la 112 pentru a anunța un deces, un șofer de TIR și-a pus capăt zilelor

Caz șocant în Huși. După ce a sunat la 112 pentru a anunța un deces, un șofer de TIR și-a pus capăt zilelor

GALERIE FOTO (2)

Într-o dramă ce a zguduit comunitatea din Huşi, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pus capăt zilelor într-un mod tulburător. Nimeni nu se aștepta la un asemenea eveniment catastrofal din partea lui.

Cu puțin timp înainte de a-și lua viața, acesta a luat un gest neașteptat: a sunat singur la numărul de urgență 112 și și-a anunțat decesul iminent. Acest incident tragic a declanșat o intervenție rapidă a autorităților, dar, din nefericire, s-a dovedit a fi prea târziu pentru a salva viața bărbatului.

A sunat la 112 pentru a-și anunța propriul deces

La scurt timp după apelul disperat la 112, atât un echipaj de Poliție, cât și o ambulanță au fost trimise la locul indicat de bărbat. Cu toate eforturile depuse de personalul medical și polițiști, bărbatul se spânzurase deja de un pom, într-o râpă din apropiere. Tragedia șocantă a adus o încărcătură grea de suferință în comunitatea locală.

„Veniți peste jumătatea de oră, la adresa următoare, că acolo veți găsi un mort”, ar fi spus bărbatul dispecerului de la numărul unic de urgență.

Potrivit informațiilor furnizate de apropiații săi, o ceartă în dragoste pare să fi fost pricina acestei decizii cutremurătoare. Mihai Bosoi, așa cum îl numeau cunoscuții, era un bărbat de 45 de ani cunoscut în comunitate ca o persoană prietenoasă și harnică. Cu toate că și-a petrecut o bună parte a vieții lucrând în străinătate ca șofer de TIR în comunitatea Europeană, el avea legături puternice în Huși și în special cu o femeie din aceeași localitate.

Problemele în dragoste l-au făcut să își pună capăt zilelor

Chiar dacă era divorțat, Mihai Bosoi avea o relație cu o femeie din Huși, însă, în ultima perioadă, lucrurile s-au deteriorat. Cu toate că detalii precise nu au fost dezvăluite, se pare că evenimente sau neînțelegeri în relație au condus la o situație de stres și suferință intensă pentru bărbat. Gândurile negre au preluat controlul asupra lui, și, din păcate, acestea l-au determinat să ia o decizie fatală.

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă pentru a cerceta circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Cu toate că nu poate aduce înapoi viața pierdută, investigația are rolul de a clarifica detaliile și de a aduce lămuriri asupra evenimentelor care au condus la această decizie cutremurătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: