Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Italia! O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei provocări de pe Tik-Tok

Caz șocant în Italia! O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei provocări de pe Tik-Tok

Un caz șocant a avut loc Italia. O fetiță de 10 ani a murit asfixiată, în urma unei provocări de pe Tik-Tok. Părinții copilei sunt uimiți de ceea ce li s-a întâmplat. Sora sa, în vârstă de cinci ani a găsit-o fără suflare.

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei provocări de pe Tik-Tok

O fetiță de 10 ani din Italia, a murit asfixiată, din cauza unei provocări de pe Tik-Tok. Antonella a luat exemplul mai multor utilizatori ai rețelei de socializare și a urmat jocul fularului, „blackout challenge”. Astfel, ea a luat o curea și și-a pus-o strâns în jurul gâtului, pentru a vedea cât poate să reziste fără să respire. Provocarea i-a fost fatală și s-a stins din viață. Sora sa mai mică a găsit-o fără suflare și și-a alertat părinții.

Copila a fost transportată la Spitalul de copii din Parlemo, dar medicii nu au mai putut-o readuce la viață. Tatăl ei este șocat și a precizat că nu știa de jocul letal, dar știa de faptul că minora folosea celebra aplicație pentru coregrafii și video-uri.

Antonella se juca jocul asfixierii. Noi nu ştiam că participa la acest joc. Ştiam că Antonella intra pe TikTok pentru coregrafii, pentru a vedea videouri. Dar cum mi-aş putea imagna această atrocitate?”, a declarat tatăl fetiței.

Reacția Tik-Tok

Parchetul din Palermo a deschis o anchetă și a luat legătura cu reprezentanții Tik-Tok. Aceștia au transmis că vor colabora cu oamenii legii pentru a descoperi cine stă în spatele provocării care incită la sinucidere.

„Securitatea comunităţii TikTok este prioritatea noastră abslută, ne aflăm la dispoziţia autorităţilor competente pentru a colabora în ancheta lor”, anunţă platforma.

De altfel, anchetatorii au intrat în posesia telefonului fetei pentru a vedea dacă era live în momentul când a murit și pentru a vedea dacă a fost provocată de o altă persoană, așa cum se întâmplă de obicei în cazul jocurilor de pe rețelele de socializare. ”Blackout challenge” amintește de provocarea cu „Balena Albastră”, în care misiunea era sinuciderea. În urma decesului fetei de 10 ani, părinții au decis să-i doneze organele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: