Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Olt. O femeie însărcinată și-a ucis partenerul. Motivul este halucinant

Caz șocant în Olt. O femeie însărcinată și-a ucis partenerul. Motivul este halucinant

Caz șocant în Olt. O femeie însărcinată și-a ucis partenerul. Motivul este halucinant

Caz șocant în Olt. O femeie însărcinată și-a ucis partenerul. Motivul este halucinant. O femeie în vârstă de 29 de ani a fost reținută de autorități, fiind acuzată că și-ar fi ucis partenerul după ce l-ar fi înjunghiat.

Caz șocant în Olt. O femeie însărcinată și-a ucis partenerul. Motivul este halucinant

Potrivit Agerpres, o tânără însărcinată din județul Olt, a fost reținută marți seara de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind acuzată că și-a ucis partenerul.

După primele cercetări, reiese că femeia din comuna Vulpeni, l-ar fi lovit pe concubinul său cu un cuțit, de două ori, în timp ce se certau, pentru că bărbatul ar fi vrut să meargă la o petrecere.

Tânăra le-a declarat polițiștilor că pe fondul discuției privind plecarea bărbatului la o petrecere, aceasta a pus mâna pe cuțitul aflat pe masă și l-a lovit pe bărbat, de două ori, în zona claviculei.

Bărbatul a murit în ambulanță

Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, femeia și-a recunoscut fapta, și urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate și să dispună efectuarea unei expertize psihiatrice în cauză.

„Urmează să dispunem efectuarea unei expertize psihiatrice, pentru că mi se pare nejustificată totuşi reacţia. S-a dispus reţinerea”, a spus Anca Anuţa.

Partenerul femeii, a murit marți seara, în ambulanță, în timp ce era transportat la spital. Femeia însărcinată mai are un copil în vârstă de patru ani.

Citeste si:Ce se întâmplă cu alocațiile în 2020? Declarațiile premierului Ludovic Orban

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: