Redactia.ro
Home » Sport » Caz șocant în SUA! Un fost sportiv a omorât cinci persoane, apoi s-a sinucis

Caz șocant în SUA! Un fost sportiv a omorât cinci persoane, apoi s-a sinucis

Phillip Adams, Phillip Adams s-a sinucis, a omorât cinci persoane, NFL

Caz șocant în SUA. Un fost jucător de fotbal american, Phillip Adams a ucis 5 persoane apoi s-a sinucis. Printre victime au fost și doi copii. Tragedia s-a întâmplat în Carolina de Sud.

Gestul fostului sportiv nu poate fi explicat deocamdată. Anchetatorii nu știu de ce fostul jucător din NFL a luat o asemenea decizie. Tragedia care a șocat SUA s-a petrecut miercuri noaptea. Toate cele cinci victime ale fostului sportiv sunt persoane cunoscute de acesta: doctorul Robert Lesslie (70 de ani), soția sa Barbara (69 de ani), și nepoții acestora, Adah Lesslie (9 ani) și Noah Lesslie (5 ani). Ultima victimă a fost James Lewis, un muncitor care lucra în casa doctorului. Există și o a șasea victimă care a supraviețuit și a fost transportată la spital.

“Nimic nu are sens pentru mine deocamdată. În cunoșteam pe doctorul Lesslie. Toată lumea îl cunoștea în regiunea noastră”, a declarat șeriful, Kevin Tolson.

Polițiștii au încercat să-l convingă mai multe ore pe Phillip Adams să se predea. Acesta s-a refugiat în casa părinților săi și nu a mai vrut să iasă. Puțin după miezul nopții, fostul jucător din NFL s-a împușcat în cap, în dormitor.
Există martori care spun că Adams ar fi fost tratat chiar de doctorul pe care l-a omorât și care locuia aproape de părinții acestuia. Deocamdată anchetatorii nu au făcut niciun fel de declarații. Se știe doar că s-au folosit două arme. Una de calibru 9 milimetri și alta de 45 de milimetri.

Phillip Adams a jucat 5 sezoane în NFL

Impresarul sportivului spune că în ultima perioadă acesta era foarte retras. Fostul jucător de fotbal american, în vârstă de 32 de ani a activat 5 sezoane în NFL. A fost legitimat la 6 echipe. South Carolina State, New England, Seattle, Oakland, New York Jets și Atalanta Falcons. Phillip Adams a jucat în total 78 de meciuri.
Din cauza sportului pe care l-a practicat, Adams a avut mai multe probleme. În 2010 a suferit o accidentare gravă și avea în picior mai multe șuruburi. Doi ani mai târziu a mai suferit încă două traumatism destul de grave.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: