Redactia.ro
Home » Sport » Fosta iubită a lui Jerome Boateng a fost găsită moartă! Ultimul mesaj!

Fosta iubită a lui Jerome Boateng a fost găsită moartă! Ultimul mesaj!

Bayern Munchen, Jerome Boateng, iubită moartă, Kasia Lenhardt

Kasia Lenhardt (25 de ani), fosta iubită a fotbalistului Jerome Boateng, fundașul lui Bayern Munchen, a fost găsită moartă în apartamentul său. Cei doi se despărțiseră în urmă cu o săptămână.

Jerome Boateng și Kasia Lenhardt au fost împreună 15 luni, iar fotbalistul anunțase că s-au despărțit în urmă cu câteva zile.

„Ieri, a fost în desfășurare o operațiune a poliției în Charlottenburg pentru o suspiciune de sinucidere. Trupul fără viață a unei persoane a fost găsit în apartament. Nu există indicii că ar mai fi altcineva implicat”, a declarat un oficial al poliției germane, citat de The Sun.

Prima variantă a anchetatorilor ar fi că modelul s-ar fi sinucis. Nemțoaica a lăsat un mesaj pe contul său de socializare, care pare să întărească varianta anchetatorilor.

”Acum este unde tragi linie. De ajuns!”, a scris Kasia Lenhardt, în urmă cu câteva zile.

Tragedia a avut loc chiar de ziua copilului ei care a împlinit 6 ani.

”Ieri a fost ziua fiului ei, Noah. Era singură acasă, iar un membru al familiei a sunat la poliție pentru că nu dădea de ea”, a povestit o prietenă a tinerei, potrivit presei din Marea Britanie.

Kasia locuia într-un apartament în Berlin, în cartierul Charlottenborg, care se pare îi aparține lui Boateng.

Cum s-a terminat relația dintre fotbalist și Kasia

Cei doi au fost împreună 1 an și trei luni. Separarea se pare că a afectat-o destul de mult pe frumoasa brunetă. Fundașul lui Bayern Munchen a acuzat-o de șantaj și a declarat că din cauza ei s-a certat cu mama copiilor săi. În plus susținea fotbalistul, aceasta ar fi avut probleme și cu alcoolul. Modelul a provocat la începutul anului un accident în timp ce era la volanul mașinii fotbalistului. Polițiștii au descoperit că era sub influența băuturilor alcoolice în acel moment. Ceea ce ar fi supărat-o foarte tare pe Kasia ar fi un interviu acordat de Boateng de curând în care acesta anunța separarea.

„Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relația cu Rebecca și cu familia mea și m-a șantajat. Așa că am decis să rămân cu ea și să încerc să fac tot ce pot să meargă”, scria Jerome Boateng pe Instagram.

După ce a aflat cumplita veste, fotbalistul a părăsit cantonamentul lui Bayern Munchen de la Doha.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: