Redactia.ro
Home » Sport » Jerome Boateng ar putea ajunge la închisoare! E acuzat de violență domestică

Jerome Boateng ar putea ajunge la închisoare! E acuzat de violență domestică

Jerome Boateng ar putea ajunge la închisoare

Jerome Boateng ar putea ajunge la închisoare. Starul celor de la Bayern Munchen a fost trimis în judecată. Este acuzat de violență domestică.

Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al tribunalului din Munchen. Fundașul celor de la Bayern este acuzat de vătămări corporale intenţionate uşoare. A fost respinsă acuzaţia inițială de “vătămări corporale grave”, în baza căreia parchetul începuse procedurile. Ancheta a fost deschisă în anul 2018. Fostul internațional german, în vârstă de 31 de ani și-a agresat fosta iubită, cu care avea o relaţie de zece ani, dar şi are doi copii. Boateng și Senler au început relația din 2007, dar aceasta a fost mereu marcată de scandaluri și despărțiri. Cuplul s-a despărțit în 2011, anul în care s-au născut și gemenele. Doi ani mai târziu cei doi au decis să reia relația.

Boateng joacă de 8 ani la Bayern

Boateng și-a început cariera la Hertha Berlin, unde a devenit celebru rapid. După un sezon petrecut la Hertha a semnat un contract cu Hamburger SV unde a făcut parte din lotul care a ajuns de două ori consecutiv în semi-finalele Cupei UEFA, Europa League.
În 2010 s-a transferat la Manchester City, pentru suma de 10.4 milioane de euro. Contractul a fost pe o perioadă de 5 ani. În 2011 a ajuns la Bayern Munchen, unde joacă și în prezent. Fundașul central a făcut parte și din naționala Germaniei. De asemenea a jucat și în naționala Germaniei U-21 care a câștigat Europenele U-21.

Citește și: Incredibil! Ce spun oltenii după meciul pierdut cu FCSB

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: