Redactia.ro
Home » Sport » Incredibil! Ce spun oltenii după meciul pierdut cu FCSB

Incredibil! Ce spun oltenii după meciul pierdut cu FCSB

Incredibil! Ce spun oltenii după meciul pierdut cu FCSB

Oltenii și-au făcut un scenariu incredibil. Aceștia susțin că FCSB le-ar fi aflat tactica și de aceea a câștigat meciul cu 2-0.

Incredibil! Sorin Cârțu are suspiciuni în ceea ce privește meciul de pe Arena Națională cu FCSB. Președintele oltenilor crede că roș-albaștrii nu ar fi putut să-i bată, dacă nu ar fi aflat tactica înainte de meci.

„De la anunţul formaţiilor ei au venit cu trei fundaşi centrali, cu Soiledis, Cristea şi Planic şi în momentul în care Soiledis s-a accidentat, a intrat Filip tot pe aceeaşi factură, nu s-a schimbat planul tactic. Totuşi, o echipă care 21 de etape joacă 4-3-3 şi la partida asta schimbă, înseamnă că a ştiut ceva despre ceea ce noi am pregătit la antrenamente în această perioadă. Dovadă şi ceea ce a spus Vintilă la interviurile de după meci, a spus că a pregătit acest lucru şi că îi felicită pe jucători, că au răspuns planului tactic. E inadmisibil să fie în minutul 40 0-0 şi în minutul 45 să fie aproape 3-0. Nu pot să cred că poţi să accepţi aşa ceva! Nu poate să te prindă în minutul 40 într-o situaţie cum te-a prins Man la primul gol. Ne punem pe Piţurcă, ne punem pe jucători, nu ştiu. Stabiliţi voi pe unde sunt scurgerile”, a declarat Sorin Cîrțu, la emisiunea Sport Report.

FCSB – Craiova 2-0

Oltenii au pierdut ultimul meci al anului de pe Arena Națională. Elevii lui Pițurcă au avut foarte puține ocazii, iar în prima repriză aproape că nici nu au contat pe teren. Golurile au fost marcate de Dennis Man și Florinel Coman. Florin Tănase a ratat, înainte de pauză, un penalty. U Craiova este pe locul 4 cu 37 de puncte, în timp ce FCSB are 39 de puncte și este pe poziția a treia.

Citește și: FCSB – Craiova 2-0! Echipa lui Bogdan Vintilă termină pe podium!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: