Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Botoșani. Mama care și-a aruncat copiii de la balcon vrea să își vadă fiul care a supraviețuit

Caz șocant la Botoșani. Mama care și-a aruncat copiii de la balcon vrea să își vadă fiul care a supraviețuit

masina politie

În vara anului trecut, un eveniment tragic a zguduit comunitatea din Botoșani, când Lorela Babii și-a aruncat cei doi copii de la etajul unui hotel. Această întâmplare cutremurătoare a atras atenția publicului și a ridicat întrebări despre responsabilitatea și suferința din spatele unui astfel de gest.

Gest șocant al unei mame din Botoșani

Într-o seară tragică din august 2023, Lorela Babii și-a pus în aplicare un plan șocant, cazându-se la un hotel din Botoșani împreună cu cei doi copii minori, de 2 și 3 ani. Ea i-a aruncat de la etajul hotelului, provocând răni grave ambilor băieți. Chiar dacă unul dintre ei, Vladimir, a murit în urma acestui gest disperat, fratele său, Gabriel, a supraviețuit în mod miraculos și este acum în grija tatălui său.

În urma acestei tragedii, micul Gabriel a rămas cu cicatrici profunde, atât fizice, cât și emoționale. Are probleme de vorbire și suferă de traume psihice grave, necesitând asistență medicală și suport emoțional regulat. În ciuda eforturilor de recuperare, impactul tragic al evenimentului rămâne profund asupra sa.

Merg cu el la Botoșani la psiholog și logoped, deoarece, după ce s-a întâmplat, cred că din cauza traumei psihice, are o întârziere de vorbire. Vorbește, dar nu înțeleg ce zice, spune cuvinte clar, doar că nu poate să lege o propoziție.”, a declarat tatăl băiețelului.

Mama criminală vrea să își vadă copilul

Lorela Babii, mama criminală, a cerut să-l vadă pe Gabriel, dar a fost respinsă de soțul ei, care a depus cerere de divorț. Alexandru Babii, tatăl copiilor, este hotărât să își protejeze fiul și să facă față singur responsabilităților de părinte, sprijinit de familia sa. Ancheta asupra lui Lorela Babii a relevat că aceasta nu suferea de vreo afecțiune psihică și avea discernământ în momentul tragicului incident. Procurorii au dispus trimiterea sa în judecată pentru infracțiuni grave, inclusiv omor și tentativă de omor în cadrul violenței în familie.

I-am trimis doar niște poze cu el. Nu am fost la ea să o vizitez, am văzut-o doar la tribunal, în cadrul procesului. O să divorțez de ea. Am depus actele, dar abia în septembrie avem prima instanță pentru divorț.„, a mai spus bărbatul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: