Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Cluj. Un copil a povestit la grădiniță că tatăl lui a omorât un om

Caz șocant la Cluj. Un copil a povestit la grădiniță că tatăl lui a omorât un om

Caz șocant la Cluj. Un copil a povestit la grădiniță că tatăl lui a omorât un om

Caz șocant la Cluj. Un copil de aproximativ șase ani a povestit la grădiniță că l-a văzut pe tatăl lui cum a omorât un om. Cazul șocant a avut loc în județul Bistrița-Năsăud, iar părinții copilului au fost condamnați pentru omor și profanare de cadavre.

Caz șocant la Cluj. Un copil a povestit la grădiniță că tatăl lui a omorât un om

Potrivit Mediafax, Curtea de Apel a condamnat definitiv doi concubini din localitatea Aluniș, județul Bistrița-Năsăud, dup ce au fost acuzați de omor și profanare de cadavre sau morminte. Cei doi, au fost condamnați la 15 ani și 8 luni de închisoare, respectiv 13 ani de închisoare.

Instanța din Cluj se pare că a respins apelurile la sentința dată de la Tribunalul BIstrișa-Năsăud. De asemenea, în acest caz, a mai fost condamnat o a treia persoană, la 14 ani și 4 luni de închisoare.

În 30 august 2017, polițiștii au fost anunțați după ce, pe un teren agricol amplasat pe raza satului Aluniș, a fost găsit un craniu uman, care aparținea unui bărbat de 40 de ani dat dispărut din data de 17 iulie.

Victima a fost măcelărită

Anchetatorii precizează că victima a fost lovită de doi bărbați, cu pumnii și cu picioarele, în nenumărate rânduri, iar femeia l-a lovit cu o bucată din lemn.

„Inculpații se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar I.L a lovit la rândul său victima, fiind nemulțumit pentru că aceasta îi luase o vită cu mai mulți ani în urmă. Victimeim i s-au aplicat lovituri inclusiv în timp ce era culcat pe pat și nu era capabilă în acele momente să se apere din cauza stării de ebrietate în care se află. După ce victima a fost lovită, cei trei s-au culcat, a doua zi constatând că aceasta a decedat„, au precizat procurorii.

Conform procurorilor, agresorii au precizat că unul dintre cei doi concubini a secționat cu o drujbă casadvrul victimei, organul sexual, o mână și capul. Primele două segmente de corp fiind date câinelui. Apoi, aceștia au pus corpul victimei într-o pătură și l-a aruncat la 900 metri de casă.

Citeste si:Cazul din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost arestat preventiv

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: