Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Constanța. A fost împușcat în cap de polițiști

Caz șocant la Constanța. A fost împușcat în cap de polițiști

Caz șocant la Constanța. Un bărbat se află în comă, după a fost împușcat în cap de polițiști în timpul unei urmăriri

Caz șocant la Constanța. Un bărbat se află în comă, după a fost împușcat în cap de polițiștii în timpul unei urmăriri. Un bărbat se află în comă la Spitalul Județean Constanța după ce a fost împușcat în zona capului, în timp ce era urmărit de polițiști.

Caz șocant la Constanța. A fost împușcat în cap de polițiști

Miercuri, un bărbat a ajuns în comă la spital după ce a fost împușcat în cap de către polițiști în timp ce era urmărit. Alte două persoane care se aflau cu victima, sunt căutate de către polițiști.

Pe raza localității Năvodari, un echipaj de poliție a făcut semn unui autoturism pentru a trage pe dreapta, dar șoferul mașinii a evistat filtrul și a accelerat.

Imediat, oamenii legi au pornit în urma șoferului, iar pentru că acesta nu s-a supus somațiilor, oamenii legii au trebuit să folosească arma din dotare. S-au tras focuri de avertisemnt, iar apoi spre mașină, însă la un moment dat, mașina a intrat pe câmp, în apropiere de localitatea Corbu, unde a fost abandonată.

Bărbat împușcat în căp de polițiști

Conform unor surse, șoferul și un pasager au fugit, iar în interiorul mașinii autoritățile au găsit o a treia persoană care era rănită. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța în stare de comă având o plagă la nivelul capului.

La momentul actual, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea celorlalți doi suspecți și stabilirea motivului pentru care nu au oprit la semnalele echipajului de poliție.

Citeste si:Reacția șocantă a unei femei după ce a fost păcălită că va fi cerută în căsătorie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: