Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la metrou. O tânără a fost hărțuită sexual de un bărbat chiar sub ochii paznicului

Caz șocant la metrou. O tânără a fost hărțuită sexual de un bărbat chiar sub ochii paznicului

Caz șocant la metrou.

Caz șocant la metrou. O tânără a trecut prin momente de panică după ce un bărbat a hărțuit-o sexual într-un metrou din Capitală. Aceasta a relatat întreaga scenă pe pagina de Facebook, făcând o serie de declarații grave.

Caz șocant la metrou. O tânără a fost hărțuită sexual de un bărbat chiar sub ochii paznicului

O tânără a povestit pe pagina de Facebook MetroCrush o întâmplate absolut halucinantă pe care a trăit-o la metrou. Aceasta a mărturisit că a fost hărțuită sexual de un necunosccut care a profitat că era singură și s-a apropiat de ea. Femeia a dorit să râmână sub protecția anonimatului, dar a vrut să le tragă un semnal de alarmă. Aceasta a povestit cum agresorul, un pasager care se afla pe scaunul din fața ei, a început să se uite insistent la ea și i-a făcut cu ochiul.

Inițial, tânăra a crezut că i s-a părut și nu a l-a băgat în seamă. Ulterior, acesta s-a mutat lângă ea și se uita insistent la ea.

Aseară (22/01/22) în jurul orei 18:12 am fost hărțuită sexual în metrou pe ruta Anghel Saligny – Preciziei. Mai precis, incidentul a avut loc la stația Mihai Bravu. Pe scaunul vizavi de mine se afla un individ care mă privea insistent și care ulterior a început să îmi facă cu ochiul. I-am evitat privirea și chiar mă gândeam că poate mi s-a părut ( „Poate are ceva în ochi?”, „Poate a clipit ciudat?!”). Lucrurile au degenerat super rapid în ideea în care individul s-a ridicat, a venit în fața mea, s-a uitat preț de câteva secunde pe harta cu magistralele Metrorex care se afla deasupra mea și după s-a așezat lângă mine”, a spus tânăra.

Când a vrut să se ridice, bărbatul a aprins telefonul și i-a arătat o serie de poze obscene. În același timp, agresorul arăta cu degetul în ecranul telefonului, pentru a-i atrage atenția tinerei. „M-am ridicat și l-am întrebat dacă ii se pare okay ce face. Evident.. Nu mi-a răspuns.. Făcea semne cu mâna că nu aude ce zic. Moment în care am început să țip, să vorbesc despre felul în care femeile sunt victimele hărțuirii sexuale și ce impact are hărțuirea sexuală asupra lor/noastră și l-am și înjurat.. Pentru că da, eram super speriată și mai și spunea că sunt nebună, că inventez și că nu e adevărat ce spun (că nu mi-a arătat poză cu organul lui genital).”, se mai arată în postare.

Paznicul a fost martor la toată scena

Tânăra a mai povestit că cei care se aflau în vagon nu au reacționat, ci doar o fată s-a oferit să o ajute. Mai mult, paznicul vagonului a fost martor la întreaga scenă, dar i-a spus femeii că acel vagon nu este responsabilitatea lui. Din fericire, fata care a ajutat-o a coborât cu ea în stație și s-a asigurat că individul nu o urmărește. Cazul a ajuns în atenția poliției.

Nimeni nu a reacționat inițial. Povestea e mai lungă, au mai fost lucruri despre care o să vorbesc (cum ar fi faptul că paznicul din metrou nu a avut nicio reacție, ba chiar mi-a spus că vagonul în care s-a întâmplat incidentul nu este responsabilitatea lui, ci al altui coleg de-al dânsului).

Mulțumiri din suflet fetei (singura persoană care a reacționat) care a venit la mine și m-a întrebat dacă sunt bine, dacă am nevoie de ceva și care a coborât cu mine și s-a asigurat că individul nu coboară după mine (așa cum m-a și amenințat în momentul în care i-am făcut poză). Chiar apreciez. Lumea are nevoie de mai mulți oameni ca tine”, a mai povestit femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: