Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Sălaj. O asistentă medicală a născut pe ascuns și și-a abandonat copilul la gunoi

Caz șocant la Sălaj. O asistentă medicală a născut pe ascuns și și-a abandonat copilul la gunoi

Caz șocant la Sălaj. O asistentă medicală a născut pe ascuns și și-a abandonat copilul la gunoi

Caz șocant la Sălaj. O asistentă medicală din Sălaj, este cercetată pentru că, în urmă șase ani, a născut la Maternitatea din Oradea și a abandonat copilul pe o pubelă de gunoi, de pe o stradă din oraș.

Caz șocant la Sălaj. O asistentă medicală a născut pe ascuns și și-a abandonat copilul la gunoi

Potrivit Libertatea.ro, pe 15 ianuarie 2013, un bărbat a descoperit o fetiță, nou-născută la o pubelă de gunoi de pe strada Slatina, fetița fiind acoperită în niște pături.

Micuța a fost transportată la Spitalul Municipal, pentru investigații medicale, și, apoi a fost predată în grija celor de la DGAS și Protecția Copilului.

Părinții au fost descoperiți după șase ani

După șase ani, părinții fetiței au fost găsiți. Fetița se născuse pe 8 ianuarie 2015 în Maternitatea Oradea, iar mama sa, Brigitta Adi, elevă în ultimul an la Colegiul Silvania din Zalău, își ascunsese sarcina de familie.

La internare, aceasta nu a prezentat actul de identitate, iar după naștere a fost obligată să completeze un formular. Acolo a trecut datele ei și ale tatălui, actualul său soț, Sandor Roland, numele pe care urma să-l dea micuței, apoi i s-a făcut o fotografie, care a fost atașată la dosar.

După o săptămână, aceasta a părăsit spitalul împreună cu copilul și a abandonat-o pe o stradă.

S-a dus să-și facă alt buletin și s-a descoperit adevărul

Tânăra a mers să-și schimbe cartea de identitate, funcționaroo i-au cerut să prezinte și certificatul de naștere al fetiței. Așa s-a aflat că aceasta și-a abandonat copilul. La audieri, femeia care a absolvit între timp Asistență Medicală Generală a UMF Cluj și s-a angajat în străinătate, a pretins că niciodată nu a născut.

Ulterior, Brigitta a recunoscut adevărul spunând că nimeni nu a contacta-o după ce și-a abandonat copilul.

Femeia a povestit că după ce și-a abandonat pruncul, a stat ascunsă pentru a se asigura că acesta nu pățește nimic. Ambii părinți sunt cercetați, sub control judiciar, pentru rele tratamente aplicate minorului, faptă pedepsită cu închisoarea între 3 și 7 ani.

Citeste si:Vești bune pentru șoferii români. Supraacciza la carburanți, eliminată

Loading...