Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Suceava. O infirmieră a murit după ce a căzut în subsolul spitalului în care lucra

Caz șocant la Suceava. O infirmieră a murit după ce a căzut în subsolul spitalului în care lucra

Caz șocant la Suceava. O infirmieră a murit după ce a căzut în subsolul spitalului în care lucra

Caz șocant la Suceava. O infirmieră a murit după ce a căzut în subsolul spitalului în care lucra. Infirmiera în vârstă de 58 de ai lucra din spital din anul 2004, și luni a lucrat în tură de noapte.

Caz șocant la Suceava. O infirmieră a murit după ce a căzut în subsolul spitalului în care lucra

O îngrijitoare-infirmieră de la Spitalul Municipal Rădăuți a murit după ce a căzut de la peste  2 metri în subsolul clădirii spitalului. Femeie lucra încă din 2004, iar în ziua morții aceasta era în tură de noapte.

Conform unor surse din cadrul autorităților, în jurul orie 20.20, femeia în vârstă d 58 de ani a mers în curtea spitalului, spre spațiul amenajat destinat deșeurilor, moment în care a căzut de la peste 2 metri, pe o suprafață plană din beton.

Regretăm eveniemntul, însă conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, se apre că persoana a părăsit locul de muncă. În speță compartimentului de primiri urgențe, s-a deplasat din proprie inițiativă în curtea interioară a spitalului, din motive necunoscute. Acolo, în timpul deplasării, s-a dezechilibrat și a căzut în subsolul tehnic al clădirii„, a declarat reprezentantul spitalului.

Infirmieră decedată în incinta spitalului

Colegii femeii au fost martori la tragedie și au alertat imediat cadrele medicale. Infirmiera a fos transportată de urgență în spital, cu diagnosticul truamtism cranio-cerebral deschis cu pierdere de substanță, contuzie cerebrală, dilacerare celebrală și stop cardio-respirator.

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Managerul spitalului Municipal Rădăuți, a alertat imediat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, pentru a analiza condițiile în care s-a produs evenimentul tragic. Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în cadrul căruia va fi efectuată necropsia.

Rezultatele necrobsiei vor fi consolidate cu ancheta făcută de către inspectorii ITM, iar evenimentul a fost raportat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, potrivit reprezentantului spitalului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: