Redactia.ro
Home » Știri » Caz surprinzător în Germania! Numeroase sticle de băutură ce conțineau otravă au fost găsite pe rafturile unor supermarketuri

Caz surprinzător în Germania! Numeroase sticle de băutură ce conțineau otravă au fost găsite pe rafturile unor supermarketuri

Substanta toxica

Un caz șocant a avut loc în Munchen, Germania după ce a fost descoperită o substanță letală în mai multe sticle de băutură pe rafturile unor supermarketuri. Autoritățile germane anchetează cazul după ce mai mulți clienți au consumat mici cantități de lichid toxic.

Substanță toxică în mai multe băuturi din supermaketuri

Autoritățile germane au declanșat o anchetă marți, 2 iunie după ce a fost găsită o substanță toxică în mai multe sticle cu băuturi aflate pe rafturile unor supermarketuri din Munchen, sud-estul Germaniei.

Conform Agerpres.ro, otrava a fost descoperită după ce udouă femei, cu vârste cuprinse între 32 și 42 de ani avut neveoie de asistențăp medicală imediată după ce au consumat băuturile, iar femeie în vârstă de 48 de ani care a consumat lichidul toxic aau prezentat simptome precum greață și amețeli, dar nu a apelat la asistență medicală.

Substanța toxică a fost descoperită în două locuri în patru incidente separate, iar în cele trei patru cazuri clienții au consumat cantități mici.

Purtătorul de cuvânt al poliției germane a declarat că este puțin probabil să fie vorba despre un caz de șantaj, deoarece cele două supermarketuri nu au primit nicio cerere în prezent.

Reprezentanții supermarketurilor care au deținut aceste sticle de băutură care conțineau substanța toxică, i-au sfătuit pe clienți să dea dovadă de vigilență în cazul oricărui miros neobișnuit al băuturilor respective și să anunțe dacă substanța este suspectă în vreun fel.

Substanțe letale în sticle de bere în Marea Britanie

Ceretătorii de la Universitatea din Plymouth din Marea Britanie au anunțat că au descoperit în sticle de bere și vin substanțe toxice precum plumb și cadmiu.

Andrew Turner, profesor de geochimie a scris în studiul său că plumbul, cadmiul și cromul au fost găsite în sticle, la fel și concentrații scăzute, iar sănătatea consumătorilor este pusă în pericol.

Aproximativ 98 de sticle au fost analizate cu raze X, 76 dintre acestea aveau un conținut la nivel scăzut de plumb, iar 55 au fost pozitive cu cadmiu.

Deși studiul s-a concentrat numai asupra Regatului Unit, rămâne de văzut dacă Statele Unite sau Uniunea Europeană, de asemenea, în comerţ sticle toxice, susțin specialiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini