Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă agenților de la FBI

Cazul Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă agenților de la FBI

Cazul Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă agenților de la FBI

Ce le-a spus Gheorghe Dincă agenților de la FBI. EAgenții FBI au discutat cu suspectul principal în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost analizat de aceștia care au cerut să urmărească și imaginile filmate cu Dincă inclusiv cele de la reconstituirea faptelor.

Cazul Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă agenților de la FBI

Ghoerghe Dincă a fost audiat serios de agenții de la FBI. Aceștia au cerut să urmărească și imaginile cu suspectul principal în cazul de la Caracal, dar și imaginile din timpul reconstiturii faptelor. Se pare însă, că cei de la FBI au venit cu lecția învățată. Potrivit evz.ro, între FBI și Dincă a existat o discuție despre soldații americani de la Baza Militară NATO. Dincă le-a spus, totuși, că nu are nicio legătură cu aceștia.

Gheorghe Dincă le-a spus că nu a furnizat tinere pentru soldații americani. Din păcate, cazul de la Caracal nu este singular. Evenimente asemănătoare au avut loc și în alte zone ale țării. Aceasta este adevărata problemă”, a dezvăluit, pentru sursa citată, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Întrebat dacă are vreo legătură cu soldații americani

Agenții de la FBI au știut ce să-l între pe Gheorghe Dincă, punându0l de multe ori în dificultate. De asemenea, bărbatul de 66 ani a fost întrebat dacă are vreo legătură cu soldații americani. Avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat faptul că cei de la FBI se pricep mult mai bine la astfel de cazuri, pentru că la ei sunt mult mai multe.

Gheorghe Dincă a fost arestat în luna iulie, după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a anunțat că este răpită, violată și bătută de un bărbat. Polițiștii au acționat prea târziu, iar Alexandra nu a fost găsită. Totuși, aceștia au reușit să-l identifice pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani drept autorul faptelor de răpite.

Acesta a răpit-o și pe Luiza Melencu, în lun aprilie 2019, imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentele în care acesta le lua pe fete la ocazie cu mașina. Dincă a fost arestat și a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete. Cu toate acestea, cadavrele fetelor nu există, și nu există nicio urmă care să stabilească exact ce s-a întâmplat cu ele.

Citeste si:Inaugurarea metroului din Drumul Taberei în decembrie 2019, este doar o iluzie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: