Redactia.ro
Home » Știri » Inaugurarea metroului din Drumul Taberei în decembrie 2019, este doar o iluzie

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei în decembrie 2019, este doar o iluzie

GALERIE FOTO (4) Incredibil! Inaugurarea metroului din Drumul Taberei în decembrie 2019, este doar o iluzie

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei.  Digi24 a realizat un reportaj cu muncitorii care se ocupă de construirea metroului din Sectorul 6, Drumul Taberei. Potrvit acestora, deschiderea metroului se amână până anul viitor sau poate pes doi ani sau trei.

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei în decembrie 2019, este doar o iluzie

Locuitorii  din Drumul Taberei așteaptă cu sufletul la gură deschiderea metroului, care o să-i ducă oriunde în București. Bucureștenii speră, totuși să nu aibă soarta strămoșilor lor. La primele ore ale dimineții, zona stației Parc Drumul Taberei arată ca un câmp de luptă. Este aceeași priveliște de 10 ani, de când se tot deschide metroul din Drumul Taberei. Muncitorii care țipă unii după alții, răspund la marea întreabare a bucureștilor și anume „Când va fi deschis metroul”?

Ei bine, unii dintre ei precizează că în doi ani, metroul va fi gata. De multi timp, apar știri cum că metroul se va deschide la sfârșitul lui decembrie 2019. Însă muncitorii sunt realiști și dezvăluie crudul adevăr. Se pare că nicio ieșire nu este terminată.

Ministrul Transporturilor a anunțat că deschiderea va avea loc în decembrie 2019

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor și Marin Aldea, director Metrorex anunțatu cî deschiderea metroului se v aface în decembrie 2019, dar muncitorii îi contrazic.

O să arate frumos, dar mai durează. Poate un an și ceva. Dacă nu e nicio ieșire terminată.…”, spune un muncitor.

În 2015, șoseaua din zoan Eroilor s-a surpat din cauza lucrărilor la magistrala de metrou, iar anul trecut mai mulți muncitori au precizat că terenul de lângă șantier a început să se surpe și el.

Este posibil ca metroul să fie deschis în decembrie 2019, dar asta ar însemna să circule numai până la stația Orizont, care ar deveni temporar cap de linie. Așadar, teoretic, metroul poate fi ianugurat în decembrie 2019, dar el se va opri tot în Drumul Taberei, asta până când se vor termina lucrările de la stațiile Eroilor și Academia Militară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: