Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Complicele lui Dincă a recunoscut totul

Cazul Caracal. Complicele lui Dincă a recunoscut totul

Cazul Caracal. Complicele lui Dincă a recunoscut totul

Noi detalii ies la iveală în cazul Caracal. Complicele lui Dincă a recunoscut totul, potrivit capital.ro.

Ștefan Risipiceanu va fi adus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Cazul Caracal. Complicele lui Dincă a recunoscut totul

Complicele lui Gheorghe Dincă, a fost reținut miercuri, iar acesta se pare că și-a recunoscut faptele. Bărbatul era printre puținii pe care Gheorghe Dincă îl lăsa să intre în casă și chiar să doarmă în șopronul din curte. Suspectul în vârstă de 46 de ani are arsuri pe ambele mâini.

La începutul izbucnirii scandalului, Ștefan Risipiceanu a apărut la televizor, în mai multe emisiuni. De multe ori acesta susține că nu știa că Dincă aducea fete acasă.

N-am văzut, domne, nimic. N-am văzut niciodată nimic în casa lui Dincă. Nimic suspect. Eu mă duceam doar să-l ajut la ce avea nevoie. Două săptămâni am stat la el acasă înainte să fie arestat, am dormit în şopronul din curte, dar n-am văzut nimic”, a declarat Ştefan Risipiceanu imediat după reţinerea lui Gheorghe Dincă.

Audiat de mai multe ori

Suspectul a fost întrebat de multe ori de unde are arsurile pe mâini, acesta spunând de fiecare dată că din cauza soarelui s-a ars.

De la soare sunt ars. Sunt şi pe corp. La faţă nu m-am ars pentru că mereu port şapcă”.

Surse din interiorul anchetei au dezvăluit că oamenii legii l-au avut în vizor pe acest bărbat. „Am bănuit în permanenţă că acest Fane are o implicare mult mai mare, că nu spune adevărul. E groaznic ce s-a întâmplat acolo. Acea fată a fost suspusă la perversiuni sexuale groaznice.

Acesta i-ar fi cerut lui Dincă să-l lase și pe el să aibă relații sexuale cu fata, ceea ce îl definește ca fiind complice. După ce a întreținut relații sexuale cu Luiza, suspectul a plecat. Momentan nu există probe sau indicii care să ateste că ar avea vreo implicare în cazul Alexandrei.

Familia Melencu, prima reacție, după arestarea lui Risipiceanu

Potrivit DcNews, familia Melencu a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Ce spun mama și bunicul fetei dispărute despre acuzația de viol care i se aduce lu Ștefan Risipiceanu.

Este o manipulare, să tragă de timp”, a declarat mama fetei dispărute.

Să atragă atenţia opiniei publice de la adevăraţii vinovaţi. Vinovatul nu este acest om amărât. Noi nu credem că el ar fi fost în stare să facă aşa ceva. Ăsta, pentru un pahar de ţuică şi o bucată de pâine, şi-ar fi vândut şi sufletul. Nu este adevărat. De văzut, l-am văzut pe aici pe la poartă, când au fost momentele alea de tensiune, de groază. Nu am îndrăznit să mergem peste el, să îl întrebăm pentru că sunt oameni plătiţi„, a adăugat bunicul Luizei.

Citeste si:Transplant de rinichi unui alt pacient decât cel programat. Ambii pacienți aveau același nume

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: