Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi fost bătut de polițiști ca să recunoască crimele

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi fost bătut de polițiști ca să recunoască crimele

Gheorghe Dincă

Dincă ar fi fost bătut de polițiști. Potrivit Adevărul, declarațiile lui Gheorghe Dincă ridică multe semne de întrebare, după ce acesta a declarat că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi fost bătut de polițiști ca să recunoască crimele

Când a fost arestat, în primele două zile, Gheorghe Dincă în vârstă de 66 de ani, a susținu că nu le cunoaște pe cele două fete. Acesta declarând că nu are nicio legătură cu Alexandru și Luiza, iar în butoi arde doar materiale și cârpe.

Nu am nicio legătură. Nu le-am văzut niciodată. În butoi ard materiale şi cârpe”, susținea acesta. Conform sursei citate, principalul suspect în cazul Caracal ar fi fost bătut de polițiști în prima. Dincă ar fi contestat prima măsură de arestare preventivă și a cerut să fie transferat la spital.

Dincă ar fi fost bătut de oamenii legii în timpul audierilor

În ziua de 28 iulie, Dincă avea să mărturisească că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Tot în aceeași zi, Dincă asista la percheziții și era ținut pe o bancă unde soarele bătea foarte tare.

Acesta le-a spus polițiștilor să îl ducă la umbră, iar aceștia au acceptat, ai după câteva minute avea să vorbească ofițerul delegat al IGPR, subcomisarul Daniel Barbu, căruia Dincă i-a mărturisit prima dată crimele. Ulterior, acesta a fost dus la Craiova, la sediul DIICOT, unde a i-a fost luată prima declarație. Bărbatul a mărturisit că le-a ucis fără intenție.

Surse din cadrul anchetei au precizat că în timpul audierii, oamenii legii l-au întrebat cui vrea să-i mulțumească, pentru că acest lucru dă bine în fața judecătorilor. Apoi, aceștia l-ar fi bătut și l-ar obligat la final să mulțumească.

Declarația lui Gheorghe Dincă

Dincă a menționat în prima sa declarație că nu recunoaște crimele și infracțiunea de trafic de minori.

Nu recunosc infracţiunile de viol şi subsecvent infracţiunea de trafic de persoane şi infracţiunea de trafic de minori. Precizez că ţin să mulţumesc domnului avocat Bogdan Alexandru, domnului ofiţer IGPR Daniel Barbu, şi domnului procuror şef Ionuţ Spiridon şi domnului a.s.p. Barbu Nicolae de la arestul IPJ Dolj pentru faptul că datorită lor mi-am dat seama că trebuie să recunosc faptele. Regret faptele şi nu am cuvinte suficiente de adresat familiilor fetelor omorâte”, a declarat presupusul Gheorghe Dincă.

Se pare că Dincă, le-a mulțumit multor polițiști și procurori, pentru că datorită a recunoscut crimele.
Polițistul Daniel Barbu, din Caracal, care a fost desemnat de IGPR să participe la anchetă, a fost ales de Dincă pentru a vorbi doar cu el și i-a mărturisit crimele.

Citeste si:Sute de șoferi din București au luat amendă, după ce au fost prinși cu telefonul la volan

Etichete: