Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Gheorghe Dincă sărit la bătaie în timpul audierilor

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă sărit la bătaie în timpul audierilor

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă sărit la bătaie în timpul audierilor

Gheorghe Dincă sărit la bătaie în timpul audierilor. Dincă a fost dus luni la noi audieri unde au participat și avocații familiei Melencu și rudele Luizei. Gheorghe Dincă s-ar fi enervat și ar fi sărit la bătaie.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă sărit la bătaie în timpul audierilor

Potrivit antena1.ro, audierile lui Gheorghe Dincă s-au lăsat cu scandal după ce inculpatul s-a enervat și ar fi vrut să sară la bătaie. La audieri au participat avocații familiei Melencu si familia Luizei.
Reclamațiile acestora legate de faptul că procurorii nu i-ar fi luat declarațiile lui Dincă l-au enervat pe acesta și ar fi sărit să-l bată pe avocatul Tonel Pop.

Dincă l-ar fi întrebat pe avocat daă are copii, fete pe care să le violeze. Întreaga scenă s-ar fi petrecut în fața procurorilor care se amuzau pe cele spuse de Dincă.

Gheorghe Dincă s-a inflamat pentru că colega mea a atras atenţia procurorului că nu considera normal să nu se citeasca declaratia şi pur si simplu sa semneze declaraţia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dincă a sarit la noi. Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze, a declarat avocatul Tonel Pop.

Tonel Pop vrea să depună plângere

Avocatul familiei Melencu a cerut intervenția premierului Orban și a președintelui Iohannis în cazul Caracal după aceste amenințări.

Rog personal președintele României și premierul României să intervină. Trebuie să se facă o anchetă, lucrurile sunt degenerate cu totul.Îl rog personal pe domnul Orban și pe domnul președinte să ne primească, a transmis Tonel Pop.

Citeste si:Băiatul a intrat cu trotineta într-o mașină, dar nu a fugit. Gestul făcut de acesta l-a făcut și pe proprietar să plângă. Așa ceva nu se aștepta nici de la un adult!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: