Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Noi detalii din anchetă. Dincă convins să vorbească

Cazul Caracal. Noi detalii din anchetă. Dincă convins să vorbească

Cazul Caracal. Noi detalii din anchetă. Dincă convins să vorbească

Cazul Caracal. Noi detalii din anchetă. Dincă convins să vorbească. Psihologul criminalist Dorin Dumitran a vorbit la un seminar despre psihologia judiciară în procesul penal despre cât de dificil a fost să-l convingă pe Gheorghe Dincă să vorbească.

Cazul Caracal. Noi detalii din anchetă. Dincă convins să vorbească

Potrivit Digi24, psihologul criminalist Dorin Dumitran a fost cel care l-a convins pe Gheorghe Dincă, suspectul din cazul Caracal, să vorbească. Acesta îl descrie pe Dincă ca fiind un om rezistent.

Psihologul criminalist a interogat zeci de criminali pe parcursul carierei sale, dar despre cazul Caracal spune că s-a simțit exact ca la duel. Aceasta susține că Dincă a încercat să inducă de multe ori anchetatorii în eroare.

0,01% mărturisesc adevărul din prima și cred că aș putea pune mai multe zerouri. Este un care pe care, este vorba despre un duel, este vorba despre un duel judiciar care s-a jucat cu cărțile pe față. Dar corect și bărbătesc (Reporter: L-ați văzut plângând?) Da. (Reporter: Cât de des?) Nu am numărat, n-am numărat!”, mai spune comisarul șef.

Citeste si:Alegeri parlamentare anticipate în Marea Britanie. Rezultatul va decide soarta Brexitului

Loading...