Redactia.ro

Cazul Caracal. Răsturnare de situaţie. Remus Rădoi, audiat la DIICOT în legătură cu crimele, nu cu poliţiştii

Remus Rădoi, omul de afaceri din Caracal care a comunicat cu poliţiştii în cazul dispariţiei fetelor din dosarul Gheorghe Dincă, a ajuns, luni dimineaţă, la sediul DIICOT Bucureşti, pentru a fi audiat în legătură cu eventualele crime, şi nu în privinţa poliţiştilor.

Remus Rădoi a zis că nu va fi întrebat de mesajele schimbate cu şefii poliţiei Olt. „Am venit pentru a da informaţii cu privire la cazul de la Caracal”, a declarat Remus Rădoi, la intrarea în sediul DIICOT.

Cazul Caracal. A fost prinsă persoana care i-a cerut bani mamei Alexandrei pentru eliberarea fetelor

Rădoi a spus, din nou, că nu-l cunoştea pe Gheorghe Dincă. Întrebat dacă va prezenta mesajele pe care le-a schimbat cu fostul adjunct al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, omul de afaceri a spus: „Am înţeles că nu o să fiu întrebat despre asta”. Rădoi a mai fost chemat de anchetatorii cazului de două ori, la sediul Poliţiei Caracal, însă audierea a fost amânată.

În concluzie, Remus Rădoi a ajuns, luni dimineață, la sediul DIICOT București pentru a fi audiat de procurori, acesta urmând să ofere informațiile pe care le deține în privința cazului de la Caracal. Rădoi a spus că nu va fi întrebat de mesajele schimbate cu șefii poliției Olt.

Loading...