Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Răsturnare de situaţie. Remus Rădoi, audiat la DIICOT în legătură cu crimele, nu cu poliţiştii

Cazul Caracal. Răsturnare de situaţie. Remus Rădoi, audiat la DIICOT în legătură cu crimele, nu cu poliţiştii

Remus Rădoi, omul de afaceri din Caracal care a comunicat cu poliţiştii în cazul dispariţiei fetelor din dosarul Gheorghe Dincă, a ajuns, luni dimineaţă, la sediul DIICOT Bucureşti, pentru a fi audiat în legătură cu eventualele crime, şi nu în privinţa poliţiştilor.

Remus Rădoi a zis că nu va fi întrebat de mesajele schimbate cu şefii poliţiei Olt. „Am venit pentru a da informaţii cu privire la cazul de la Caracal”, a declarat Remus Rădoi, la intrarea în sediul DIICOT.

Cazul Caracal. A fost prinsă persoana care i-a cerut bani mamei Alexandrei pentru eliberarea fetelor

Rădoi a spus, din nou, că nu-l cunoştea pe Gheorghe Dincă. Întrebat dacă va prezenta mesajele pe care le-a schimbat cu fostul adjunct al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, omul de afaceri a spus: „Am înţeles că nu o să fiu întrebat despre asta”. Rădoi a mai fost chemat de anchetatorii cazului de două ori, la sediul Poliţiei Caracal, însă audierea a fost amânată.

În concluzie, Remus Rădoi a ajuns, luni dimineață, la sediul DIICOT București pentru a fi audiat de procurori, acesta urmând să ofere informațiile pe care le deține în privința cazului de la Caracal. Rădoi a spus că nu va fi întrebat de mesajele schimbate cu șefii poliției Olt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: