Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Răsturnare de situaţie. Anunţul-BOMBĂ al lui Cumpănaşu după ce INML n-a identificat nimic de pe oasele găsite în pădure

Cazul Caracal. Răsturnare de situaţie. Anunţul-BOMBĂ al lui Cumpănaşu după ce INML n-a identificat nimic de pe oasele găsite în pădure

caracal

Cazul Caracal vine cu o răsturnare de situaţie, iar ipoteza că fetele ar trăi prinde contur. Alexandru Cumpănaşu este cel care pune familia şi autorităţile pe jar.

Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, este de părere că INML s-a grăbit în cazul raportului privind ADN-ul Alexandrei şi a menţionat că rezultatul privind oasele din pădure, de pe care nu a putut fi extras profilul genetic, arată că nu mai pot fi luate în considerare declaraţiile lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal care a mărturisit că le-ar fi ucis pe Alexandra şi Luiza.

Cred că lucrurile devin tot mai clare cel puţin pentru noi ca familie şi anume că toate declaraţiile spuse la început despre Alexandra cad ca un castel de domino. (…) Eu cred că anchetatorii, neavând nicio dovadă a decesului Luizei Melencu şi neavând nişte certitudini în ceea ce o priveşte pe Alexandra, pentru că au şi logică nu au doar pix şi hârtie, eu cred că dânşii ar trebui să-şi concentreze acum activitatea pe găsirea fetelor şi nu e demonstrarea aberaţiilor lui Dincă care să-l încrimineze pe propria declaraţie.

Declarațiile șocante alea unui anchetator din cercul lui Dincă
Un anchetator care susține că îl cunoaște pe Dincă, bărbatul de 66 de ani, acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra și pe Luiza, face declarații șocante

Eu nu vreau să acuz pe nimeni dar cred că în cazul Alexandrei a existat o grabă nejustificată de 4 zile în care să comunice acest rezultat preliminar, în condiţiile în care, dacă este nevoie voi dovedi că toate instituţiile pe care le-am contactat ne dau ca timp de răspuns între 2 şi 3 săptămâni. Eu vă întreb şi în contextul în care în comunicatul DIICOT la un moment dat se precizează faptul că procurorii DIICOT-Structura Centrală au reiterat Institutului Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” dispoziţia de efectuare în continuare, în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor?

dincă

Păi este foarte grav, adică ce au făcut, au făcut partial, oamenii ăştia dau cu pipeta rezultate, este inaccepabil aşa ceva. Eventual aşteptau până terminau toată analiza măcar să ştie famila aceasta şi noi punctul lor de vedere cu privire la tot. Adică ce fac acum, iau os cu os şi ne dau răspunsuri treptate. Este absolut jignitor la adresa noastră a tuturor.

Eu nu cred că este în regulă ce se întâmplă acolo. (…) Atunci pentru mine este evident, ori DIICOT nu a cerut expertiza asupra a tot ce a identificat, ori INML a făcut expetize separate neconcludente pentru că trebuie să fie coroborate. În oricare din situaţi lucrurile sunt grave nu au voie să greşească în acest caz”, a spus Cumpănaşu pentru Mediafax.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a reiterat, sâmbătă, solicitarea către Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” să efectueze, în continuare, în regim de urgenţă expertiza genetică judiciară asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului în cazul Caracal, potrivit Agerpres.

Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia
Gheorghe Dincă are propria pagină de Wikipedia, Gheorghe Dinca este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra Maceseanu si pe Luiza Melencu

DIICOT arată că va continua să informeze opinia publică, cu celeritate, de îndată ce va primi noi informaţii de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: