Redactia.ro
Home » Homepage » Cazul Caracal. Scenele horror continuă: noi fragmente de oase găsite în casa lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. Scenele horror continuă: noi fragmente de oase găsite în casa lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal vine cu noi scene de groază: se pare că noi fragmente de oase au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au identificat, la percheziţiile efectuate în curtea lui Gheorghe Dincă, noi fragmente osoase care nu par a fi umane. Acestea vor fi trimise la expertiză, conform Mediafax.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a precizat marţi dimineaţă că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe şi că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate percheziţiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat.

Începând de luni, a fost pus în aplicare noul mandat de perchezitii în casa lui Dincă, valabil 15 zile.

Cum a ajuns Alexandru Cumpănașu să fie păzit de Jandarmerie

Altfel, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, în debutul şedinţei de guvern de marţi, adoptarea unui act normativ care să cuprinde mai multe măsuri care să îmbunătăţească legislaţia, măsuri luate ca urmare a tragediei de la Caracal.

Executivul urmează să adopte un act normativ care va cuprinde mai multe măsuri pentru îmbunătăţirea localizării persoanelor care sună la numărul de urgenţă 112, după tragedia de la Caracal. Printre aceste măsuri se numără şi asocierea fiecărui număr de telefon cu un nume, Guvernul punând astfel în practică o controversată măsură susţinută de SRI în trecut şi respinsă de Curtea Constituţional – cartele pre-pay doar cu buletinul.

Etichete: