Redactia.ro
Home » Știri » Cazul care a șocat medicina din lumea întreagă! O femeie a rămas paralizată din cauza durerilor menstruale

Cazul care a șocat medicina din lumea întreagă! O femeie a rămas paralizată din cauza durerilor menstruale

GALERIE FOTO (2) Cazul care a șocat medicina din lumea întreagă! O femeie a rămas paralizată din cauza durerilor menstruale

Cazul unei femei a șocat medicii din lumea întreagă, ce nu au găsit o explicație pentru cele întâmplate. Este vorba despre o femeie, care a rămas paralizată temporar din cauza durerilor menstruale. Totul a început de pe la vârsta de 12 ani, iar durerile au devenit tot mai puternice cu trecerea timpului.

Durerile menstruale i-au adus paralizia

Annie-Josephine Kearslake, din Anglia, a început să aibă dureri puternice încă de la 12 ani. Chinul avea loc de fiecare dată când avea menstruație, iar crampele erau din ce în ce mai puternice, insuportabile. În cea de-a doua zi a perioadei lunare, ajungea chiar să nu mai poată merge, ceea ce a ajuns să o îngrijoreze pe parcursul anilor.

Se simțea tot mai obosită, deși nu depunea niciun efort, pe lângă durerile care apăreau în orice poziție ar fi stat.

”Am dureri tot timpul. Chiar și mișcarea într-un anumit fel în pat mă face să mă simt ca și cum aș fi fost înjunghiată. Dacă ies la plimbare a doua zi, picioarele mele sunt în agonie din cauza leziunilor nervoase. Nu e vorba doar de durere, ci și de oboseală. Uneori sunt atât de obosită încât nu pot face nimic, chiar dacă am dormit opt sau nouă ore”, a declarat femeia pentru presa din Marea Britanie.

La vârsta de 24 de ani a avut parte de un episod critic, în urma căruia a ajuns direct la spital. Nu și-a mai simțit picioarele, iar medicii erau și ei uimiți de tot ce i se întâmpla. După ce investigații amănunțite și eforturi colosale, specialiștii au ajuns la concluzia că paralizia temporară a fost provocată de durerile menstruale și i-au transmis că suferă de adenomioză. (afecțiune ce provoacă menstruații dureroase)

Femeia, dezamăgită de societate

Femeia a mărturisit că a avut parte de ani întregi de chin, în care nu a știut cu ce se confruntă. Annie-Josephine cere autorităților să fie mult mai implicate și să ajute mai mult femeile care suferă de aceste afecțiuni și, mai ales, să le spună că fertilitatea este afectată grav în astfel de situații.

”De asemenea, medicii trebuie să înceteze să le spună persoanelor cu endometrioză să rămână însărcinate ca un remediu, așa cum au făcut-o cu mine. Persoanele cu endometrioză au de obicei probleme de fertilitate, așa că este pur și simplu foarte insensibil”, a concluzionat tânăra disperată.

Anne este bolnavă în stadiul trei și încă se confruntă cu dureri și paralizie. Din fericire, a primit sprijin de la comunitățile de femei care suferă de această boală, dar nu a fost ajutată de către familie sau prieteni, pentru că ei nu pot înțelege prin ce trece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: