Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Colectiv. Sora unei victime care a murit la Colectiv vorbește despre ultimele cuvinte ale fratelui ei

Cazul Colectiv. Sora unei victime care a murit la Colectiv vorbește despre ultimele cuvinte ale fratelui ei

Cazul Colectiv. Sora unei victime care a murit la Colectiv despre ultimele cuvinte ale fratelui ei

Cazul Colectiv. Irina Chelba, este sora lui Alexandru Chelba, unul dintre tinerii care au murit în incendiul din Clubul Coelcriv, pe data de 30 octombrie 2015. Aceasta a declarat pentru Libertatea.ro că speră ca noile imagini să schimbe lucrurile.

Cazul Colectiv. Sora unei victime care a murit la Colectiv vorbește despre ultimele cuvinte ale fratelui ei

În urma difuzării noilor imagini făcute la Colectiv de pompieri și ascunse ani la rând până astăzi, sora lui Alexandra Chelba, unul dintre victimele care au murit în incendiul de la Colectiv, susține că aceste imagini arată faptul că nu s-a acționat organizat.

Irina Chelba a declarat că fratele ei i-a spus în data de 31 octombrie că se va face bine și îi va distruge pe toți. Aceasta a fost în fața parchetului unde era așteptat Raed Arafat și a mărturisit că atitudinea medicului a făcut-o să își dea seama că este vinovat. Irina este pregătită să lupte până la capăt pentru a afla adevărul și pentru a-i găsi pe adevărații vinovați.

”În primul rând simt multă, multă furie. Probabil, când această furie va trece puțin, voi sta la rece și voi judeca, dar acum îmi e greu, mai ales că l-am văzut pe Alexandru în niște cadre”, a mărturisit Irina Chelba.

Filmare șocantă a ieșit la iveală în cazul incendiului din Club Colectiv

Libertatea.ro a intrat în posesia unei filmări de 20 de minute și 40 de secunde, înregistrată de către un subofițer care a înspțit primul echipaj ISU București Ilfov. Aceste imagini au fost ascunse timp de patru ani.

Astăzi, ziarul online a publicat imaginile care au șocant întreaga țară. Ofițerul de pompieri a hotărât să ofere imaginile redacției, pentru că acesta a fost afectat de eveniment.

”Chiar dacă nu ne-a convenit ce ați scris atunci, ați scris adevărul! Iar acum, apropo de toate audierile de la Parchet și de apropierea a 4 ani de la eveniment, am simțit că e normal ca publicul să știe tot adevărul ca să se închidă cercul”, a explicat ofițerul de pompieri, care a cerut păstrarea confidențialității asupra numelui său.

Celelalte autorități, inclusiv din conducerea DSU, au precizat că filmul a fost păstrat și pentru ele.

Citeste si:Cum arată acum fosta soție lui Mihai Neșu, care l-a părăsit la câteva luni după ce a rămas paralizat. S-a mutat în America și a uitat complet de fotbalist

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: