Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Arad naște controverse! Amanta afaceristului Ioan Crișan a dispărut

Cazul de la Arad naște controverse! Amanta afaceristului Ioan Crișan a dispărut

Aurora Ardelean, într-o relație de ani buni cu Ioan Crișan

Au apărut noi detalii despre cazul de la Arad! La o săptămână după ce Ioan Crișan a fost asasinat în propria sa mașină, Aurora Ardelean, amanta acestuia, a dispărut.

Cazul de la Arad naște controverse! Amanta afaceristului Ioan Crișan a dispărut

Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani ar fi dispărut de câteva zile, potrivit surselor Antena 3. Nu se știe încă motivul pentru care a dispărut, însă este posibil ca aceasta să fi ales să se retragă o perioadă pentru a nu mai fi asaltată de jurnaliști.

Amintim faptul că amanta lui Ioan Crișan, afaceristul care a fost ucis în urma unei explozii la Arad s-a aflat la locul accidentului la scurt timp după producerea tragediei și le-a dat declarații anchetatorilor. Spre deosebire de soția omului de afaceri, amanta acestuia avea roluri cheie în două din firmele deținute de afacerist și se pare că era singura care știa ce afaceri avea acesta, relația omului cu soția sa fiind una formală, de văzul lumii.

Aurora Ardelean este contabila firmei omului de afaceri și totodată, consilier local într-o comună apropiată de Arad și mai mult decât atât, mașina în care Ioan Crișan se afla în timpul atentatului nu era pe numele său ci pe numele surorii Aurorei Ardelean.

Apariția Aurorei Ardelean în anchetă este esențială în contextul în care, amanta omului de afaceri ar putea elucida mai multe piste. În ceea ce privește cercul suspecților, în momentul de față, autoritățile au rămas circumspecte în a face supoziții.

Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înaintea exploziei fatale

În urmă cu o săptămână, la Arad avea loc un atentat cu o bombă, în care afaceristul Ioan Crișan a fost ucis. Pentru a afla cine este cel care l-a omorât, achetatorii au audiat familia, prietenii, cunoscuții, angajații și martorii exploziei, însă până acum nu a fost prins făptașul iar autoritățile au doar ipoteze.

Ancheta este în desfășurare, astfel că apar noi detalii în fiecare zi. Conform ultimelor piste, se pare că afaceristul Ioan Crișan a avut o întâlnire sâmbătă dimineața, înainte de explozie, cu trei prieteni apropiați cu care el obișnuia să-și bea cafeaua zilnic.

Astfel că, Ioan Crișan s-a văzut cu administratorul supermarketului în fața căruia a avut loc explozia, ospătarul cafenelei și o cunoștință a lui Crișan, un client care obișnuia să cumpere de la el pește. Printre martorii cheie s-ar afla, însă, chiar amanta bărbatului, directoarea și contabila firmei lui. De altfel, se pare că în ziua tragediei, acesta plecase chiar de la ea și a mers să bea cafeaua la barul în fața căruia a fost ucis.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a declarat pentru ziare.com că femeia poate fi un martor cheie în dosar, pentru că anchetatorii pot afla de la ea informații care pot duce la finalizarea anchetei.

”Poate că de la ea au aflat anchetatorii mai multe lucruri pentru că față de ea nu se sfia să vorbească. Poate a auzit că a fost amenințat și probabil a spus și anchetatorilor”, a spus Liviu Chesnoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: