Redactia.ro
Home » Știri » Aurora Ardelean, într-o relație de ani buni cu Ioan Crișan, afaceristul ucis în stil mafiot. Ce legătură are cu teribila crimă

Aurora Ardelean, într-o relație de ani buni cu Ioan Crișan, afaceristul ucis în stil mafiot. Ce legătură are cu teribila crimă

GALERIE FOTO (3) Aurora Ardelean, într-o relație de ani buni cu Ioan Crișan

Aurora Ardelean, într-o relație de ani buni cu Ioan Crișan, afaceristul ucis în stil mafiot. În urma morții afaceristului Ioan Crișan, au ieșit la iveală informații surprinzătoare. Bărbatul avea o relație extraconjugală de mulți ani cu angajata firmei, Aurora Ardelean.

Aurora Ardelean, într-o relație de ani buni cu Ioan Crișan, afaceristul ucis în stil mafiot. Ce legătură are cu teribila crimă

Aurora Ardelean, într-o relație de ani buni cu Ioan Crișan, afaceristul ucis în stil mafiot. Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a explodat. În urma morții acestuia, au ieșit la suprafață detalii de-a dreptul cutremurătoare despre viața afaceristului. S-a aflat că bărbatul avea o relație de mai mulți ani cu Aurora Ardelean, deși acesta era căsătorit de ani de zile. Potrivit Spynews.ro, femeia a ajuns să ocupe poziții înalte în firma afaceristului, iar în prezent este director executiv al companiei.

Implicarea Aurorei Ardelean devine tot mai pregnantă, mai ales că afaceristul și-a petrecut ultimele ore de viață în compania ei. În vțrstp de 53 de ani, Aurora Ardelean este consilier local în comuna Iratosu, dar și director executiv al firmei deținute de afaceristul ucis. Aceasta a fost audiată de mai multe ori de anchetatori, pentru a afla mai multe detalii despre moartea afaceristului.

Aurora Ardelean, presupusa amanta a lui Ioan Crisan

Din spusele acesteia, mașina în care și-a găsit sfârșitul Ioan Crișan ar fi fost înregistrată pe numele surorii femeii. La scurt timp după moartea afaceristului, presupusa amantă a bărbatului și-a schimbat poza de profil de Facebook, cu o poză a lui Ioan Crișan, ceea ce denotă faptul că a fost afectată de moartea acestuia. Anchetatorii iau în calcul și ipoteza conform căreia soția ar fi aflat de infidelitatea soțului și ar fi vrut să se răzbune. Însă, imaginile cu acestea din ultimele zile, demonstrează contrariul, partenera de viață a afaceristului fiind devastată de durere.

Potrivit camerelor de supraveghere, Aurora ar fi fost surprinsă stând pe o bancă în preajma locului în care a avut loc explozia. Alături de ea se observă un bărbat cu o geacă albastră, care s-a apropiat de anchetatori pentru a afla mai multe lucruri despre detaliile pe care aceștia le-au găsit la locul tragediei.

Soția lui Ioan Crișan, devastată

La nicio săptămână de la moartea omului de afaceri din Arad,în familia acestuia durerea este enormă. Într-o serie de imagini publicate în spațiul public cu soția afaceristului, se poate observa că aceasta suferă foarte mult.

Sotia si fiica afaceristului, devastate de durere

Omul de afaceri, Ioan Crișan, a murit sâmbătă 29 mai, după ce mașina în car se afla a explodat în parcarea unui supermaket din oraș. Principala ipoteza luată în calcul de anchetatori a fost asasinat, iar purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a declarat că a fost întocmit un cerc de suspecți. În ultimii ani, Ioan Crișan a dezvoltat un business în sectorul piscilor, înființând prima crescătorie de somn african din România, crescuți în bazine cu apă termală. În vârstă de 67 de ani, bărbatul a lucrat întâi ca electronist la Aeroportul din Arad, timp de 25 de ani, după care a lucrat în transporturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: