Redactia.ro
Home » Știri » Cine era amanta lui Ioan Crișan. Femeia a recunoscut idila cu afaceristul ucis la Arad

Cine era amanta lui Ioan Crișan. Femeia a recunoscut idila cu afaceristul ucis la Arad

Cine era amanta lui Ioan Crișan.

Cine era amanta lui Ioan Crișan. Sâmbătă dimineața, afaceristul Ioan Crișan a murit după ce mașina în care se afla a explodat. Ulterior au apărut mai multe informații despre viața acestuia, descoperindu-se că bărbatul avea o amantă. Cine este femeia?

Cine era amanta lui Ioan Crișan. Femeia a recunoscut idila cu afaceristul ucis la Arad

Cine era amanta lui Ioan Crișan. Afaceristul asasinat cu bombă la Arad avea o amantă. Anchetatorii au aflat că femeia era contabilă la firma acestuia și a recunoscut idila cu omul de afaceri din Arad în timpul audierilor. Așadar, autoritățile iau în calcul ipoteza în care soția lui Ioan Crișan ar fi aflat că este înșelată și ar fi vrut să se răzbune pe acesta. Înainte ca mașina să explodeze, bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere când intra în bloc, după ce a stat la o terasă din apropiere timp de 20 de minute.

În imagini se poate vedea că afaceristul avea un pahar de coniac în față. Localul se afla lângă imobilul în care afaceristul locuia. Angajații de la terasă susțin că Ioan Crișan nu ar fi avut un comportament neadecvat sau care să le atragă atenția celorlalți. Mai mult, ori de câte ori venea la terasă, afaceristul nu vorbea cu angajații, ci doar comanda cafea sau apă plată. Cu două zile înainte să fie ucis, Ioan Crișan a comandat un pahar de coniac și o apă plată. Cei care l-au cunoscut pe acesta l-au caracterizat ca fiind un bărbat discret, mereu solitar și nu se plângea de nimic.

Cine era afaceristul ucis din Arad

Ioan Crișan este un cunoscut om de afaceri arădean. Bărbatul a dezvoltat un business în sectorul piscicol, înființind prima crescătorie de somn african din România, crescuți în bazine cu apă termală. De curând, afaceristul a adus în țară și crocodili, pentru a produce în viitor carne. În vârstă de 67 de ani, Ioan Crișan a lucrat înainte ca electronist la Aeroportul din Arad, timp de 25 de ani, iar ulterior în transporturi. Acesta era pasionat de pescuit, motiv pentru care a decis să investească în acest business, înființând firma Crimatex.

Crișan a cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoșu, la 7 kilometri de Arad și a construit 22 de bazine, unde a început să crească somn african cu dimensiuni cuprinse între 250 grame și 15 kilograme. Primii pești pe care i-a adus au fost dintr-o crescătorie din Ungaria.

Reamintim că în cursul zilei de sâmbătă, mașina în care afaceristul se afla, un Mercedes, a luat foc la scurt timp după ce acesta a pornit-o de pe loc. Centrul de informare și Relații Publice al I.G.P.R a transmis că la fața locului s-au deplasat de urgență specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, ai Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanșe Periculoase, ancheta fiind condusă de comisarul-șef Cristina Gheorghe.

Conform informațiilor, afaceristul ar fi avut datorii multe, iar firma lui apărea în mai multe dosare de executare silită. Ioan Crișan nu a plătit arenda pe terenurile pe care erau amenajate bazinele piscicole. Mai mult, există informații conform cărora afaceristul și-ar fi construit firma pe bani împrumutați de la bănci și de la cămătari. Prefectul județului a declarat că suspectul care a provocat tragedia de la Arad a fost timp să iasă din țară imediat după explozia masinii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: