Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii au ieșit la iveală în cazul atentatului cu bombă de la Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru, surprins la locul exploziei

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul atentatului cu bombă de la Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru, surprins la locul exploziei

GALERIE FOTO (3) Noi detalii au ieșit la iveală în cazul atentatului cu bombă de la Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru, surprins la locul exploziei

Imaginile realizate de martorii exploziei de la Arad au scos la iveală detalii incredibile! Se pare că pe imagini apare un bărbat îmbrăcat în negru care trece pe lângă locul unde a izbucnit în flăcări mașina afaceristului.

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul atentatului cu bombă de la Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru, surprins la locul exploziei

Martorii care au fost prezenți în timpul exploziei de la Arad unde și-a pierdut viața afaceristul Ioan Crișan, au prins pe imaginile filmare detalii importante în anchetă. Se pare că în filmări se observă un bărbat îmbrăcat în negru care trece pe lângă locul unde a izbucnit în flăcări mașina afaceristului. Individul în negru, care apare în filmarea făcută de martori, a dispărut imediat după explozie.

Cazul exploziei autoturismului din municipiul Arad, în urma căreia un bărbat a decedat, a fost preluat de Parchetul General, de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ). Conform unui comunicat de presă, Parchetul General – Secţia de urmărire penală şi criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa zilei de sâmbătă.

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul atentatului cu bombă de la Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru, surprins la locul exploziei

”Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave şi pentru a se asigura soluţionarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiţie. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, potrivit sursei precizate.

Afaceristul Ioan Crișan și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a explodat. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și un atac cu bombă.

Cine a fost ultima persoana care l-a văzut în viață pe afaceristul Ioan Crișan

Ultima persoană care l-a văzut în viață pe afaceristul de 66 de ani este o angajată a supermarketului în fața căruia a avut loc explozia. Ea a mărturisit că nu părea nimic diferit la afacerist în ziua cu pricina.

”În momentul în care a intrat în parcare, nu a stat foarte mult, a mers să bea o cafea la cafenea, cum făcea el de obicei. În momentul în care noi ne pregăteam să deschidem și eram fiecare cu treaba lui, dintr-o dată, am auzit explozia foarte puternică, am văzut o lumină roșie. Nu știam ce se întâmplă, apoi, la câteva secunde, a început să ia foc. Un fum gros! (…) Cineva a încercat cu un extinctor mai micuț să stingă incendiul, dar, în momentul în care a văzut că ieșea fum foarte puternic, s-a speriat și a văzut că nu are ce să facă. În acel moment, focul s-a pornit și mai tare!”, a povestit tânăra, pentru un post de televiziune.

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul atentatului cu bombă de la Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru, surprins la locul exploziei

Ioan Crișan avea 66 de ani și era un om de afaceri cunoscut în județul Arad. Bărbatul era directorul unei ferme de somn african din Europa de Est. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Bărbatul voia să se extindă cât mai mult, a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, carnea lor fiind foarte căutată în restaurantele din străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: