Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre familia lui Ioan Crișan, afaceristul din Arad ucis în stil mafiot. Fiica sa a ajuns la tribunal cu fostul soț

Noi informații despre familia lui Ioan Crișan, afaceristul din Arad ucis în stil mafiot. Fiica sa a ajuns la tribunal cu fostul soț

GALERIE FOTO (2) Noi informații despre familia lui Ioan Crișan, afaceristul din Arad ucis în stil mafiot

Noi informații despre familia lui Ioan Crișan, afaceristul din Arad ucis în stil mafiot. Moartea afaceristului a ridicat multe semne de întrebare, mai ales că acesta a fost ucis în stil mafiot. Detalii năucitoate ies la iveală odată cu uciderea lui Ioan Crișan, Fiica sa, Laura Bîlcea a ajuns la tribunal cu fostul soț, dar aceasta a pierdut procesul, fiind executată silit, pentru 2.800 de lei.

Noi informații despre familia lui Ioan Crișan, afaceristul din Arad ucis în stil mafiot. Fiica sa a ajuns la tribunal cu fostul soț

Noi informații despre familia lui Ioan Crișan, afaceristul din Arad ucis în stil mafiot. Ies la iveală noi informații despre familia afaceristului Ioan Crișan, care a murit în urma exploziei mașinii. În urmă cu mai bine de trei ani, fiica sa, Laura Bîlcea a divorțat de politicianul Sergiu Bîlcea, care deținea două firme de transport profitabil. Pentru că nu s-au înțeles în privința programului copiilor lor, cei doi au ajuns la tribunal. La scurt timp, Laura a ajuns în fața judecătorilor și din cauza banilor. Potrivit Spynews.ro, firma lui Ioan Crișan, reprezentată de fiica acestuia, avocata Laura Bîlșan, a dechis mai multe procese în încercarea de a recupera banii de la datornici. Însă, în unele cazuri, eforturile au fost zadarnice.

Laura si Sergiu Bîlcea

După ce au divorțat, avocata și politicianul au ajuns la tribunal pentru una dintre afacerile cu TIR-uri, care, potrivit site-ului totalfirme.ro, are o cifră de afaceri foarte mare. Judecătorii au decis că femeia nu mai avea niciun drept în cadrul societății comericiale. „Respinge acţiunea civilă având ca obiect anularea actului adiţional din data de 08.01.2007 la actul constitutiv al S.C. ICIRUAL 2003 S.R.L. şi repunerea părţilor în situaţia anterioară formulată de reclamanta Bîlcea Laura Oana, în contradictoriu cu pârâţii S.C. ICIRUAL 2003 S.R.L. şi Bîlcea Ovidiu Sergiu, respectiv cu O.R.C. Arad: – pe fond, în ceea ce priveşte cererea de anulare a actului adiţional şi repunerea părţilor în situaţia anterioară cu privire la părţile sociale deţinute de pârâtul Bîlcea Ovidiu Sergiu, respectiv – ca urmare a admiterii excepţiei lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Bîlcea Ovidiu Sergiu, în ceea ce priveşte cererea de repunere în situaţia anterioară cu privire la părţile sociale deţinute în prezent de către numitul Koppandi Ioan. Obligă reclamanta Bîlcea Laura Oana să plătească pârâţilor S.C. ICIRUAL 2003 S.R.L. şi Bîlcea Ovidiu Sergiu câte 2855,10 lei pentru fiecare dintre pârâţi, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au decis judecătorii.

Fiica lui Ioan Crișan a fost executată silit

Decizia judecătorilor a fost definitivă, iar avocata a fost executată silit de Sergiu Bîlcea, prin ICIRUAL 2003 SRL, pentru că nu achitase cheltuielile de judecată stabilită de magistrați. „Admite cererea formulată de BEJ Godea Alexandru Gabriel. Încuviinţează executarea silită în dosarul execuţional nr. 9/2020 al BEJ Godea Alexandru Gabriel la cererea creditoarei ICIRUAL 2003 SRL împotriva debitoarei Bilcea Laura Oana prin toate formele de executare silită în vederea punerii in executare a titlurilor executorii reprezentate de Sentinţa civilă nr.553/28.06.2019 pronunţată de Tribunalul Arad în dosarul nr. 806/108/2019 şi Decizia civilă nr. 893/A/03.12.2019 pronunţată de Curtea de Apel Timişoara în dosarul nr. 806/108/2019, definitive pentru recuperarea sumei de 2855,10 lei cheltuieli de judecată în primă instanţă şi 2835,77 lei cheltuieli de judecată în apel la care se adaugă cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

Pentru a pune mâna pe jumătate din firma, avocata Laura Bîlcea l-a dat în judecată pe fostul soț, dar la scurt timp, a pierdut definitv procesul. De asemenea, ca și în celălalt dosar, a fost pusă să achite cheltuielile de judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: