Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul atacului de la Arad! Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înaintea exploziei fatale

Noi detalii în cazul atacului de la Arad! Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înaintea exploziei fatale

Noi detalii în cazul atacului de la Arad! Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înaintea exploziei fatale

Au apărut noi detalii în cazul exploziei de la Arad, unde afaceristul Ioan Crișan a fost ucis. Se pare că omul de afaceri a avut o întâlnire ciudată cu o zi înainte de tragedie. 

Noi detalii în cazul atacului de la Arad! Cu cine s-a întâlnit Ioan Crișan înaintea exploziei fatale

În urmă cu o săptămână, la Arad avea loc un atentat cu o bombă, în care afaceristul Ioan Crișan a fost ucis. Pentru a afla cine este cel care l-a omorât, achetatorii au audiat familia, prietenii, cunoscuții, angajații și martorii exploziei, însă până acum nu a fost prins făptașul iar autoritățile au doar ipoteze.

Ancheta este în desfășurare, astfel că apar noi detalii în fiecare zi. Conform ultimelor piste, se pare că afaceristul Ioan Crișan a avut o întâlnire sâmbătă dimineața, înainte de explozie, cu trei prieteni apropiați cu care el obișnuia să-și bea cafeaua zilnic.

Astfel că, Ioan Crișan s-a văzut cu administratorul supermarketului în fața căruia a avut loc explozia, ospătarul cafenelei și o cunoștință a lui Crișan, un client care obișnuia să cumpere de la el pește. Printre martorii cheie s-ar afla, însă, chiar amanta bărbatului, directoarea și contabila firmei lui. De altfel, se pare că în ziua tragediei, acesta plecase chiar de la ea și a mers să bea cafeaua la barul în fața căruia a fost ucis.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a declarat pentru ziare.com că femeia poate fi un martor cheie în dosar, pentru că anchetatorii pot afla de la ea informații care pot duce la finalizarea anchetei.

”Poate că de la ea au aflat anchetatorii mai multe lucruri pentru că față de ea nu se sfia să vorbească. Poate a auzit că a fost amenințat și probabil a spus și anchetatorilor”, a spus Liviu Chesnoiu.

Mai mult, conform unor informații citate de Antena 3, autoturismul de lux în care omul de afaceri și-a găsit sfârșitul nu era înmatriculat pe numele său, ci al surorii amantei sale. Aceasta este director executiv la firma afaceristului și consilier local la primăria unde este ferma și unde își ținea camioanele folosite pentru transport, inclusiv în afara țării.

De ce a fost ucis afaceristul Ioan Crișan

Din primele informații, se pare că moartea lui Ioan Crisan se trage de la contrabanda cu țigări. De altfel, se pare că Ioan Crișan și-a construit afacerea pe bani împrumutați de la banci și mai multi indivizi.

”Ce s-a întâmplat în urmă cu ceva timp. Un transport cu țigări a fost interceptat. Se pare că victima a dat informația și astfel au fost descoperite țigările. Victima a fost atenționată anterior. Să nu ne inducă pe noi în eroare că domnul acesta creștea pești, crocodili și așa mai departe. Firma lui avea activități de transport și mergea modest. Poate că datoriile la banci, la prieteni, la cămătari l-au împins să intre în lumea aceasta periculoasă. În activitățile acestea de contrabanda, dacă ai călcat pe bec, ai încurcat-o. Pe cine a deranjat mai puternic, l-a avertizat, apoi l-a executat”, a spus colonelul Chesnoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: