Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Au fost descoperite noi probe în pădurea din Caracal. Rămășițe osoase sunt trimise la DIICOT

Cazul din Caracal. Au fost descoperite noi probe în pădurea din Caracal. Rămășițe osoase sunt trimise la DIICOT

Cazul din Caracal. Au fost descoperite noi probe în pădurea din Caracal. Rămășițe osoase sunt trimise la DIICOT

Noi probe în pădurea din Caracal. Un apel inițiat la 112 anunța că în pădurea din Caracal au fost găsite probe în legătură cu dispariția celor două fete. Criminaliștii au găsit în lizieră pădurii , mai multe fragmente care par a fi osoase, aceastea urmând a fi trimise la DIICOT.

Cazul din Caracal. Au fost descoperite noi probe în pădurea din Caracal. Rămășițe osoase sunt trimise la DIICOT

În urma unui apel prin 112, criminaliștii au descoperit în liziera pădurii din Caracal, de unde au mai fost ridicate rămășițe umane la indicațiile lui Gheorghe Dincă, câteva fragmente care par a fi osoase. Acestea vor fi trimise la DIICOT.

În urma unui apel prin 112, polițiști criminaliști și de investigații criminale s-au deplasat la fața locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al. Inspectoratului de. Poliție. Județean. Olt.

Probele vor fi trimise la INML

Potrivit Digi24, probele au fost ridicate sâmbătă, după ce o persoană a apelat la 112 pentru a anunța descoperirea unor fragmente ce par a fi osoase în pădurea din Caracal.

În aceeași pădure, au fost găsite anterior, rămășițe umane. Probele vor fi trimise la. INML, pentru a se stabili dacă acestea sunt de natură umană sau de natură animală.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, sunt cele două fete dispărute după ce s-au urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă. La începutul lunii iulie, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani a fost arestat după ce a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

În curtea acestuia, anchetatorii au găsit rămășițe umane ascunse într-un butoi, despre care. INML a transmis că sunt ale Alexandrei Măceșanu. Dincă susține că rămășițele umane găsite în lizieră, sunt ale Luizei. Acesta au fost trimise în cele din urmă în Statele Unite ale Americii pentru a fi finalizate de FBI.

Citeste si:Crimele din Caracal. O fetiţă de 9 ani, abuzată sexual de Gheorghe Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: